Een persoonlijk kerstgeschenk voor je personeel

Na een jaar hard werken in deze bijzondere tijd wil je je medewerkers een mooi kerstgeschenk geven. Iets waar ze écht blij mee zijn. Dat standaard kerstpakket met lang houdbare, ingeblikte etenswaren is echt niet meer van deze tijd. Bovendien belanden deze blikjes vaak ongebruikt in de keukenkastjes en kan of wil niet iedereen de overige producten uit dit pakket eten. Neem liever een origineel cadeau dat in positieve zin lang houdbaar is. Een cadeau dat duurzaam is gemaakt, lang mee gaat en de juiste blijk van waardering uitspreekt. Iets dat jouw waardering voor ze uitspreekt, past bij jullie bedrijf én bij degene die het cadeau krijgt. Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp in deze tijd en veel bedrijven vinden dit gelukkig ook steeds belangrijker. Dan is het logisch om ook voor een duurzaam en kwalitatief goed kerstcadeau te gaan. Dan ben je bij Ookinhetpaars aan het juiste adres! Bij ons kun je een geschenk uitkiezen dat lang mee gaat en bijvoorbeeld ook fair trade geproduceerd is of gemaakt van gerecycled materiaal.

Kerstsferen Tartan Blanket Company

Regelmatig worden wij benaderd voor het leveren van een mooi kerstgeschenk voor medewerkers. Deze bedrijven zijn dus op zoek naar dat originele cadeau om het personeel echt te verrassen.

Ookinhetpaars helpt je graag bij het maken van een goede keuze om zo tot een feestelijk cadeau voor je medewerkers te komen. Meestal kiest een bedrijf voor een warme wollen plaid. Een cadeau dat natuurlijk perfect past bij de koude wintermaanden. Een mooie wollen deken is meteen een stukje symboliek, je draagt je medewerkers immers een warm hart toe!

Kerst Moyha

Uiteraard kunnen we de plaids per stuk mooi verpakken als een echt kerstcadeau. Een persoonlijk kaartje kunnen we uiteraard ook, samen met jou, verzorgen. Ook zijn cadeaubonnen een leuke mogelijkheid. Zo kunnen je medewerkers zelf een mooi interieur item uitkiezen passend bij hun eigen interieur.

Graag horen we van je en we denken graag met je mee. Je kan ons bellen of What’s appen op 06-25283734. Of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We wensen je veel plezier met het uitkiezen van een mooi kerstgeschenk voor je personeel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.