Knit Factory

Een Knit Factory plaid. Bij ons vind je Knit Factory sale. Sla nu je slag en kaap de laatste exemplaren weg. Allemaal gemaakt van wol met acryl. De zachtheid en warmte van wol, maar door het acryl totaal geen prik.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Knit Factory – Plaids van prachtige natuurlijke materialen

De plaids van Knit Factory kenmerken zich door natuurlijke materialen, rustige natuurtinten en stoere details.

Knit Factory, woonaccessoires uit Nederland

Helemaal uit ons eigen Nederland. De kussens en plaids van het mooie merk Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. De productie vindt plaats in één de laatste echte breifabrieken die Nederland nog heeft. In een tijd van producties uit lagelonenlanden, is dit aardig uniek te noemen! Knit Factory houdt ook het hele proces in eigen hand heeft. Ze kunnen daarom een hele goede kwaliteit bieden. En dat dus gewoon uit ons eigen Nederland.

Kussens en plaids van Knit Factory

Van de materialen tot en met de kleuren, alles aspecten aan de kussens en plaids van Knit Factory zijn natuurlijk, sterk en duurzaam. De mooie producten in rustige natuurtinten hebben hierdoor een landelijke robuuste uitstraling: ze zijn neutraal zonder saai te zijn! Dat je niet heftig kleurrijk hoeft te zijn om op te vallen, bewijzen de details van leer, touw en kokosnoot. Prachtig, stoer en verfijnd.

Prachtige kwaliteit

Alleen natuurlijke materialen die kleurecht en vormvast zijn, worden gebruikt voor de kussens en plaids van Knit Factory. Mooie garens, leren bandjes, stukjes kokosnoot, telkens in een prachtige natuurlijke combinatie.

KnitFactory is verrassend bij de tijd

Breien is helemaal terug. Eigenlijk nooit echt weggeweest, maar nu wel weer super hip. Bij Knit Factory weten ze al sinds 1982 dat het combineren van stof en breisels tot bijzondere creaties leidt. Elke keer ontwerpen ze weer nieuwe producten, die volstrekt logisch en toch uniek zijn. Want waarom alleen breiwerk in uw kledingkast? Knit Factory denkt liever out of the box. En rechtstreeks je huis in, zo op je bank of bed. Check dus ons KnitFactory assortiment.