Plaid lamswol: donkerblauw

89,-

Wilt u een e-mail als het product weer op voorraad is?Uitverkocht

  • Blauw
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid in donkerblauw

Donkerblauwe plaid met ruitenpatroon die ontstaan zijn door het gebruik van witte lijnen. Dit geeft de plaid een stoer uiterlijk. De kleur is mooi donkerblauw. Deze wollen plaid is geweven door John Hanly, een familiebedrijf in Ierland van al vier generaties. De grootte van de plaid is 137 cm breed bij 180 cm lang. Dit is een ideale maat voor op de bank of op bed aan het voeteneind.
Deze plaid is geweven van superzachte en uitstekende kwaliteit die niet pilt of kriebelt.
Deze blauwe plaid staat erg mooi in een rustig interieur met veel wit en houten meubels of een houten vloer. Combineer ‘m met woonaccessoires waarin het blauwe terugkomt en je creëert een prachtig geheel. Ook is het erg mooi om ‘m te combineren met andere schakeringen blauw. Maar navy staat ook erg mooi met rood waardoor er een warm palet ontstaat.
Een fijne wollen bank plaid waar je jarenlang plezier van hebt. Krijg je het wat kil sla ‘m dan lekker om je heen. Hij is vrij dun geweven dus voelt aan als een soepele sjaal. Heerlijk zacht en warm en behaaglijk. Met een plaid op de bank heb je het nooit meer koud. Daarnaast is het een mooi accent als je ‘m niet gebruikt. Drapeer ‘m over je bank of hang ‘m netjes over de leuning.
Een plaid van John Hanly staat voor kwaliteit, gebruik van diervriendelijk geproduceerde wol en vier generaties vakmanschap.

Informatie plaid bank donkerblauw

  • Geweven van 100% lamswol. Lamswol is lekker zacht en is vuil afstotend, vormvast en duurzaam.
  • Afmeting: 137 cm breed en 180 cm lang. Een ideale maat voor de bank. Je past er helemaal onder en opgevouwen neemt ie niet te veel plaats in.
  • Merk: John Hanly een mooi familiebedrijf uit Ierland.

Hoe onderhoud ik mijn lamswollen plaid?

Wol stoot het vuil af, je hebt dus weinig onderhoud aan je bank plaid. Laat de woonplaid af en toe even buiten luchten, dat is voldoende! Mocht het echt nodig zijn, dan is het het beste om de plaid te laten stomen.