Plaid lamswol merinowol Tulipa: lead grey, zeegroen-blauw

109.95

Wilt u een e-mail als het product weer op voorraad is?Uitverkocht

  • Blauw
  • 130 x 180 cm
  • Lamswol, Merinowol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Blauwe plaid van lamswol en merinowol

Blauwe plaid geweven in een mooi grafisch tulpen patroon. Een prachtig patroon dat stijl geeft aan je interieur. Deze Klippan plaid is heerlijk warm. Hij is geweven van lekkere dikke lamswol in combinatie met merinowol. De merinowol maakt de plaid lekker warm en zacht. Merino ademt ook goed dus het is prettig materiaal om over je heen te hebben. Het wordt daarom ook veel voor outdoor kleding gebruikt. En dus ook voor plaids en dekens zoals deze Klippan deken.
De kleur van de plaid noemen ze Lead grey, blauw in de richting van grijs. Een mooie vergrijsde rustige tint die een mooie kleuraccent toevoegt aan je interieur. Deze geweven wollen plaid heeft geen franjes. In plaats daarvan is de rand afgezet met een festonsteek. Dat zie je minder vaak dan franjes en geeft ‘m een extra mooi accent.
Het materiaal is 60% merinowol en 40% lamswol. De maat is 130 cm breed en 180 cm lang. Een standaardmaat voor een plaid en een mooie maat om lekker om je heen te slaan op de bank.
Deze grijsblauwe plaid is van het merk Klippan, een Zweeds merk kussens en plaids. En ze zijn ook erg bekend om hun collectie babydekens.
De beide wolsoorten die gebruikt zijn voor deze heerlijk warme woondeken zijn ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden namelijk geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook wordt er goed rekening gehouden met het dierenwelzijn. Je koopt dus een eerlijk product.

Wollen plaid in grijzig blauwe

  • Formaat van deze grijsblauwe plaid is 130 cm breed en 180 cm lang. Dit is een normale maat voor een plaid en een ideaal formaat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 60% merinowol met 40% lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: grijsblauw, Lead Grey.
  • Patroon: Tulipa, een mooi grafisch tulpen patroon.
  • Lamswol en merinowol gaan lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je wollen plaid?

Wol is een natuur product en heeft vuil afstotende eigenschappen. Dit komt doordat e reen beetje wol in wol zit. Het grote voordeel van wol is dat het dus niet snel vuil wordt. je hoeft je wollen plaid dan ook niet te wassen of reinigen. Hang ‘m en toe even buiten, dan is ie weer lekker fris. Indien het toch echt nodig is dan het liefst laten stomen. Zo blijft ie het mooist.