Inspiratie om van jouw huis echt jouw thuis te maken

Kleur toevoegen aan je interieur, het klinkt zo eenvoudig. Je ziet het je vriendin zo doen. Een paar andere kussens op de bank, hier en daar wat accessoires en het lijkt wel alsof de complete woonkamer een metamorfose heeft gehad. Je vraagt je telkens af hoe ze dat toch voor elkaar krijgt. Want zelf…

  • weet je nog niet eens hoe je jouw lievelingskleur goed uit kunt laten komen in je interieur;
  • heb je geen idee waar je moet beginnen om ervoor te zorgen dat je interieur warmer en gezelliger wordt. Het is één kale bedoeling thuis…
  • kijk je naar alle accessoires in de woonkamer en zie je een bij elkaar geraapt rommeltje. En dat terwijl het zo leuk stond in de woonwinkel waar je alles hebt gekocht!
cover ookinhetpaars magazine

Herken je dit?

Hoe fijn zou het dan zijn om inspiratie te krijgen wat ervoor zorgt dat jij wel weet hoe je jouw lievelingskleur kunt toevoegen aan je interieur én hoe je er vervolgens voor zorgt dat je precies het juiste aantal accessoires neerzet?

Het Inspiratie E-magazine ‘Kleur in je interieur’ helpt je hierbij. Je kunt het gratis downloaden en je laten inspireren door de ideeën die heel overzichtelijk per kleur in het magazine worden gegeven. Na het toepassen van de tips in dit e-magazine ben jij straks ook trots op jouw eigen mooie huis en je altijd in een fijn en warm interieur je huis binnen stapt. Want met kleur maak je van je huis jouw eigen thuis.

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons een paarkeer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.