Over Ookinhetpaars

“Maak met duurzame en kleurrijke producten van je huis een gezellig en warm thuis.”

Claudia kan intens genieten als ze haar handen over de verschillende stoffen in het magazijn van de webshop laat gaan of wanneer haar ogen geprikkeld worden door een explosie aan kleuren. De zachtheid en warmte van het wol en de frisheid van katoen. Ze wordt overvallen door het gevoel van geluk en ze gaat ook een stukje terug in de tijd.

“Ik kan me de momenten aan de keukentafel maar al te goed herinneren. Mijn moeder had een fournituren winkel en al op jonge leeftijd leerde ik naaien. Aan die keukentafel. Ik vermoed dat mijn passie voor de mooie materialen en stoffen hier is begonnen.”

In het werk nam Claudia hier en daar een zijspoor, bijvoorbeeld als projectmanager. Toch bleef de liefde voor natuurlijke stoffen en materialen altijd een rol spelen in haar leven. Regelmatig was Claudia in woonwinkels te vinden, op zoek naar plaids, dekens of kussens die duurzaam werden geproduceerd, van hoge kwaliteit waren en niet na één seizoen aan vervanging toe waren. De zoektochten duurden langer en langer en de frustratie nam toe. Dergelijke producten zijn namelijk heel lastig te vinden. Uit liefde voor de duurzame producten, gemaakt van natuurlijke materialen (en gecombineerd met de frustratie) werd het idee voor de webshop Ookinhetpaars geboren.

Claudia is gek op kleuren en paars is haar favoriet. Daar is de naam ook op gebaseerd. Niet omdat er in de webshop enkel paarse plaids en paarse kussens worden aangeboden, maar omdat het product er vast ook-in-het-paars zal zijn. In de webshop vind je inmiddels een volledige regenboog aan kleuren. Voor ieder wat wils. En kussens en plaids geven kleur aan je interieur.

Ookinhetpaars is een webshop waar alle wensen bij elkaar komen in een ruime collectie van duurzame producten om van jouw huis een echt gezellig thuis te maken. Claudia wil mensen blij maken met een mooi product voor hun bank, bed of andere plek in het huis. Er is in de webshop een mooi assortiment met duurzame kussens, plaids, dekens en spreien van unieke kwaliteitsmerken. Iets dat uniek is binnen de markt.

Claudia is van oorsprong bioloog en een echte natuur- en dierenliefhebber. Iets dat ze meeneemt in haar werk als eigenaar van Ookinhetpaars. Ze houdt daarnaast van comfort en heeft graag mooie dingen om zich heen. Liever één mooi item dan 10 wegwerpdingen. Het bewust bezig zijn over de herkomst van producten is iets waar steeds meer mensen mee bezig zijn. Ookinhetpaars verkoopt alleen producten waar Claudia volledig achterstaat.

“Bij de selectie van de producten let ik niet alleen op het materiaal of de kleur. Ik ga met het merk in gesprek en daarbij vind ik het belangrijk dat ze duurzaamheid, milieu- en diervriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.”

Ookinhetpaars werkt samen met weverijen uit Europa; Denemarken, Zweden, Polen, Ierland maar natuurlijk ook uit Nederland. Bedrijven waar kwaliteit en vakmanschap vooropstaan. Veel bedrijven waar Ookinhetpaars mee samenwerkt hebben een (fairtrade) keurmerk, werken met GOTS (Global Organic Textile Standard) materiaal of gebruiken eco-wol en eco-katoen.

Door de verscheidenheid aan producten en het ruime aanbod in merken kan het goed zijn dat je wat keuzestress krijgt. Gelukkig kun je ook voor advies bij Ookinhetpaars terecht. We vinden kwaliteit belangrijk, niet alleen in de producten die we aanbieden, maar ook in de service en het advies dat we geven.

“Ik vind de persoonlijke benadering heel belangrijk. Daarom neem ik mijn team mee in de producten die ik selecteer voor in de webshop. In geuren en kleuren vertel ik ze alles over een nieuw item voor de shop. En met onze persoonlijke styliste kunnen we jou voorzien van een advies op maat.”

Maak kennis met het team van Ookinhetpaars

Claudia begon Ookinhetpaars alleen in 2017, en is sindsdien uitgegroeid tot een gezellig team. Samen met inpakkers, marketeers, content schrijvers en een styliste, is het doel mensen blij willen maken met een mooi product voor hun bank, bed of andere plek in huis. Hieronder stelt het team zich graag aan je voor:

Claudia
Creatieve brein achter Ookinhetpaars

Ieder product wordt door mij persoonlijk geselecteerd. Ik let daarbij op het materiaal waarvan het product en de wijze waarop het wordt geproduceerd. Er is altijd contact met het merk waarvan de producten zijn om te zien of de doelen op het gebied van duurzaamheid, milieu- en diervriendelijkheid overeenkomen. Pas zodra ik er echt blij van wordt, wordt het product opgenomen in de webshop.

Fun facts
Passie voor mooie stoffen en materialen
Natuur- en kattenliefhebber
Houdt van lekker eten

Bekijk Claudia’s favoriete product

Christy
Stylist

Mijn passies hebben vooral veel te maken met het interieur. Daarom vind ik het ook zo leuk om klanten te adviseren over een mooie samenstelling van meerdere items of één fantastisch kussen. Geef me een aantal foto’s en ik maak met veel plezier een moodboard. Heerlijk om met verschillende kleuren, materialen en soorten producten bezig te zijn, om mensen blij te maken met een fijn en passend interieur!

Liefhebber van
Mooie interieurs & woonbladen
Boswandelingen met onze hond
Pasta & wijn om het leven te vieren!

Favoriete product
Ik ben dol op de superzachte plaids van John Hanly maar ook op spreien, want daar kan je bedden zó mooi mee opmaken.

Bekijk de producten van John Hanly

Sofie
Content creator

Mijn rol als content creator is het schrijven van blogs, maken van collages, (her)schrijven van productteksten en bijhouden van de contentplanning.

Fun facts
Passie voor dieren, natuur, Indiase keuken, plantaardig (uit)eten en koken, reizen.

Liefhebber van duurzaam interieur en parels vinden in kringloopwinkels, festivals en muziek, veel planten in huis.

Mijn favoriete product? De kussens van Raaf!

Bekijk de kussens van Raaf

Jesca
Online marketeer

Ik help bij de online vindbaarheid van ookinhetpaars.nl. Op deze manier kunnen we nóg meer mensen blij maken met de mooie & duurzame items. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de betaalde kanalen zoals: Google Ads, Microsoft Ads & Beslist. Verder zoek ik samen met Claudia nieuwe kansen om in te spelen op de wensen van de klant en het maximale te bereiken.

Fun Facts
Passie voor online marketing
Liefhebber van reizen en een healthy lifestyle

Bekijk Jesca’s favoriete product

Kim
Enthousiasmerende tekstschrijver

De producten in de webshop van Ookinhetpaars zijn fantastisch en lenen zich perfect voor het schrijven van nieuwsbrieven. In de nieuwsbrief laat ik je kennis maken met nieuwe producten, trends of musthaves voor dat seizoen.

Fun facts
Passie voor reizen
Liefhebber van structuur

Bekijk Kim’s favoriete product

Sanne
Inpak-Ster & Facebook berichten planner

Ik pak je bestelling met zorg in. Wil je het cadeau geven? Laat het even weten dan pakken we het extra mooi in en doen we er een persoonlijk kaartje bij.

Fun Facts
Passie voor duurzaam ontwerpen
Natuur- en kunstliefhebber

Bekijk Sanne’s favoriete product

Lara
Chief Fixer

Wanneer Claudia weer iets moois selecteert voor het assortiment, zorg ik ervoor dat de producten online komen te staan. Daar schrijf ik meestal ook de teksten voor die jullie op de site zien. Als Chief Fixer spring ik verder regelmatig bij waar nodig; een nieuwsbrief schrijven, de telefoon waarnemen, maar ook meedenken over de collectie en het geven van (gevraagd en ongevraagd) advies zijn onderdeel van mijn werk bij Ookinhetpaars.

Fun Facts
Passie voor de wereld iets mooier maken en urenlang in de keuken staan
Liefhebber van katten, muziek en Italië

Bekijk Lara’s favoriete product (kiezen is eigenlijk onmogelijk)

Danique
Inpak-Ster

Ik verzamel alle bestellingen in het magazijn en vervolgens pak ik de producten met zorg in. Ondertussen heb ik eindeloos keus en inspiratie voor mijn eigen huisje!

Fun Facts
Passie voor beauty en alles wat je huis gezellig maakt
Groot liefhebber van mijn hondjes en Netflixen met mijn man

Favoriete product
De Jersey Lijn van Moyha is fantastisch. Vooral dit product:

Bekijk Danique’s favoriete product

Kees (Lamper Design)
WordPress website beheerders

Als Lamper Design team zorgen wij ervoor dat het team van Ookinhetpaars.nl vlekkeloos de stroom aan orders kan verwerken. Daarnaast lossen we problemen op als die ontstaan door updates of aanpassingen. Wij staan ook buiten kantoortijden klaar om support te ondersteunen bij het beheer van de webshop. Daarnaast hebben we op regelmatige basis overleg met Claudia om de groei van de webshop te monitoren en samen verbeterpunten uit te voeren.

Fun facts
Passie voor: WordPress en webshops
Liefhebber van: Techniek en gadgets

Bekijk het favoriete product van Kees

Laat je door een van de teamleden inspireren of adviseren

Vind je het lastig om van een foto een oordeel te vellen over de kleur of wil je graag voelen hoe zacht een product is? Dan nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken. Je kunt zo jouw online-ervaring met offline combineren en het assortiment van Ookinhetpaars in het echt bekijken. Claudia of een van onze stylistes verwelkomt je graag in het magazijn.

En wil je misschien je woning restylen maar je komt er zelf niet helemaal uit? Wij staan voor je klaar om je advies en tips te geven, hoe je van jouw woning een waar gezellige thuis te maken! Lees hier meer over de mogelijkheden van een interieuradvies op maat.