Waarom Ookinhetpaars?

Persoonlijk

Ookinhetpaars vindt persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk. We willen mensen blij maken met een mooi product voor hun bank, bed of een andere plek in huis. De warmte, zachtheid en gezelligheid van de producten laten beleven. Kwaliteit boven kwantiteit met goede service en advies. Daarbij past een persoonlijke benadering.

Neem je contact met ons op? Bij Ookinhetpaars kom je direct in contact met Claudia of de stylistes die zij in dienst heeft in plaats van dat je bij een algemene klantenservice terecht komt die weinig van het assortiment afweet.

Advies

Je kunt ons altijd bellen, een e-mail sturen of appen met vragen over het product. Doordat we alle producten zelf inkopen, weten we alles van de producten in de webshop. We weten hoe het eruitziet, hoe het aanvoelt en hoe het ruikt (sommige producten hebben een natuurlijke schapengeur). Hierdoor kunnen we je precies vertellen hoe je de producten het beste kunt gebruiken en onderhouden.

Claudia werkt samen met interieurstylisten en het is ook mogelijk om uitgebreid advies te ontvangen. Dit advies kun je gebruiken voor als je je hele bank (opnieuw) wilt stylen of als je met behulp van nieuwe kussens of een mooi sprei een andere sfeer in je slaapkamer wilt creëren. Je krijgt advies op maat, volledig afgestemd op jouw interieur en wensen. Hiervoor hoef je dus niet naar een fysieke winkel te komen, wat je weer tijd en soms ook kosten scheelt (parkeren). Je ontvangt het advies lekker in het comfort van je eigen huis.

Producten in het echt kunnen bekijken

Ondanks dat we een webshop zijn, is er bij ons wel de mogelijkheid om producten in het echt te zien en voelen. Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen, zonder dat je beïnvloed wordt door andere kleuren of materialen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een kussen waarmee je het nieuwe product wilt combineren. Of als dat niet mogelijk is, dan kan een foto op je mobiel heel handig zijn. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past. Zo kun je van je huis een thuis maken.

Duurzame producten van hoge kwaliteit

Voor Ookinhetpaars is duurzaamheid belangrijk. Bij de selectie van de producten die in de webshop worden aangeboden zijn duurzaamheid en een lange levensduur zeer belangrijk. Een mooi interieur is belangrijk, maar dan wel met producten die milieu- en diervriendelijk zijn geproduceerd.

Uniek assortiment

Items die duurzaam geproduceerd, van hoge kwaliteit zijn en niet al na één seizoen aan vervanging toe zijn. Het is een hele uitdaging om dergelijke producten te vinden. Claudia van den Berg ondervond dit ook en begon daarom uit liefde voor natuurlijke materialen Ookinhetpaars. Een webshop waar al deze wensen bij elkaar komen en waar je een uniek assortiment duurzame kussens, plaids, dekens en spreien van kwaliteitsmerken vindt.