Bezoek ons

We weten als geen ander hoe lastig het is om producten online te kopen. Hoe vaak hebben we niet zelf meegemaakt dat we een product op internet bestelden en de kleur toch anders was dan op de foto’s. Of het materiaal compleet anders aanvoelde dan je had verwacht. Dan toch maar fysiek naar een winkel? Maar ja, een winkel is ook niet alles. Vaak heeft een winkel een heel breed assortiment (allerlei woonaccessoires) en hebben ze dus maar een klein deel van wat jij specifiek wilt zien. Dus wil je verschillende plaids of kussens zien? Dan moet je 20 winkels af. Een hele dagtaak, zeker als die winkels verspreid door Nederland heen liggen.

We hebben helemaal geen tijd meer om echt uitgebreid te shoppen. Hoe vaak combineer jij het bezoek aan de woonboulevard met het doen van de boodschappen? Daar komt nog eens bij dat we het fysieke shoppen een beetje verleerd zijn in de afgelopen periode. We kochten al veel online en dat is enkel maar meer geworden. Ondanks dat de winkels inmiddels weer open zijn, blijven we toch vaak liever online bestellen.

Alleen hoe prettig is het nou echt om meerdere plaids, kussens of picknickkleden te bestellen, waarna je (vrijwel) alles weer terug moet sturen? Dat levert weer gedoe met zich mee. Hoe fijn zou het zijn als je dit niet meer hoeft te doen? Als je makkelijk een keuze kunt maken tussen verschillende producten, zonder dat je 20 winkels af moet gaan? Hoe prettig is het als je dan direct persoonlijk advies krijgt op basis van jouw interieur? En stel dat het product dat je op het oog had ‘t toch niet is, er nog genoeg keuze is in materiaal, printjes en kleur?

plaid groen producten bekijken

Bezoek ons magazijn met een ruime keuze aan producten, met duurzame materialen en prachtige kleuren

We begrijpen maar al te goed dat je zeker wilt weten dat de kleur is zoals je deze verwacht en dat het materiaal is zoals je het voor ogen hebt. Daarom bieden wij, ondanks dat we een webshop zijn, de mogelijkheid om de producten in het echt te zien en voelen.

Het enige verschil dat je gaat ervaren, is dat er geen winkel is met showroom. Veel van onze klanten vinden dit juist prettiger. Vaak zijn de showrooms in winkels voorzien van de mooiste stijlstudio’s, maar is geen enkele stijlstudio een goede weergave van hoe het er bij jou thuis uitziet. Een geel plaid waar je interesse in hebt, kan in zo’n stijlstudio opeens een hele andere indruk achterlaten.

Je kunt bij ons in het magazijn op afspraak langskomen en de producten zien en voelen, zonder dat je beïnvloed wordt door andere kleuren of materialen. Neem gerust een stukje stof van de bank mee of een kussen waarmee je het nieuwe product wilt combineren. Of als dat niet mogelijk is, dan kan een foto op je mobiel heel handig zijn. Zo kun je zien of een bepaalde kleur of een bepaald product echt in jouw interieur past. Zo kun je van je huis een thuis maken.

En weet je wat nog een voordeel is ten opzichte van een echte winkel? Je bent op dat moment ons enige bezoek, dus we hebben alle tijd voor je. Een fijne personal shopping ervaring dus!

Meteen een afspraak maken? Dat kan! Bel, sms of stuur een bericht via What’s app naar 06-25283734.

Tot dan, de koffie staat klaar!

Routebeschrijving

Ons magazijn in Zeist is goed te bereiken. Neem op de snelweg (A28) afslag 2 ‘De Uithof/Utrecht Science Park’ en voeg in op de N412 en daarna op de N237. Sla rechtsaf naar de Kromme-Rijnlaan. De Kromme-Rijnlaan draait naar links en wordt de Weteringlaan. Sla de eerste linksaf, de Kwikstaartlaan op. De bestemming bevindt zich aan de linkerhand. We zitten in het gebouw van de EHBO. De auto mag je gratis voor de deur parkeren.

Adres:

Ookinhetpaars
Kwikstaartlaan 28
3704 GS Zeist