Willen jullie je online bedrijf graag laten groeien?

Maar hebben jullie je geen tijd om dat rebrandingproject, die toffe samenwerking of gloednieuwe campagne te coördineren? 

laat je bedrijf groeien

Je herkent het vast wel…

Jullie hebben een mooie kans gedefinieerd om je bedrijf verder te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan de overgang naar een nieuwe website of CRM systeem. Of jullie marketingbureau gaat van start om de zichtbaarheid van jullie op social media een boost te geven. Het technische werk daarvoor gebeurt door een externe partij, maar intern heb je iemand nodig die alles in goede banen leidt en de juiste mensen aanhaakt. En dat zonder dat de dagelijkse gang van zaken en processen verstoord worden. Tijdens de groei in omzet en team de afgelopen tijd, zijn er onduidelijkheden gekomen in werkzaamheden en missen de kaders. Bovendien zit iedereen al overvol en kan dit mooie project er net niet bij hebben.

Laat mij je dan helpen

In een korte tijd en vaak in maar een aantal uur per week draag ik zorg dat het project wordt opgestart, goed in de organisatie wordt ingebed, de juiste mensen intern en extern zijn aangehaakt, de communicatie vlot verloopt en alles binnen de gestelde kaders (financieel, tijd) verloopt. En tot slot dat alle betrokkenen tevreden zijn over het eindresultaat.

Ik help jullie bij het opzetten en inrichten van processen en vormgeven van de werkzaamheden met als resultaat (weer) structuur en overzicht. Ook zorg ik voor het overdragen naar degene die verantwoordelijk wordt om de processen te blijven bewaken. Zo komt er weer ruimte om verder groeien.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als Projectmanager zorg ik voor een optimale uitvoer van een project, zowel inhoudelijk als procesmatig: ik bewaak het concept en de doelstellingen van de klant, maak strakke planningen, zorg voor de juiste rol- en taakverdeling binnen het team, schakel met leveranciers en stuur aan op deadlines. Ik hou van het opzetten van nieuwe dingen, snelheid, het overzicht houden en ik word blij van veel dynamiek en veel verschillende taken.

Je kunt mij inhuren zowel als freelancer, bijvoorbeeld voor een dag per week, of voor een korte periode voor een eenmalige klus of project.

Als ik ben geweest… 

Is dat gave project gerealiseerd

Zijn al jullie processen op orde

Is er weer structuur in je bedrijf

Wie ben ik? 

In mijn banen bij Organon en TNO heb ik zo’n 20 jaar veel, vooral complexe, projecten gerund. Hierbij lag altijd de focus op de uitvoering binnen de gestelde tijd, binnen het afgesproken budget en met als doel tevreden stakeholders. Deze stakeholders waren zowel de externe partijen (de klant) als de betrokken afdelingen binnen de eigen organisatie. Ik verbond de diverse expertises (operationeel, commercieel, financieel) om samen tot een mooi eindresultaat te komen.

Naast mijn werk bij TNO ben ik 10 jaar geleden begonnen met het opzetten van mijn eigen e-commerce bedrijf. Drieënhalf jaar geleden ben ik gestopt bij TNO om mij volledig op mijn webshop te richten. Ik heb altijd gedroomd van het ondernemerschap. Als bioloog heb ik een hart voor duurzaamheid. Daarnaast ben ik opgegroeid tussen wol en stoffen door de winkel van mijn moeder. Het assortiment van mijn webshop laat mijn liefde voor zorg voor mens, dier en milieu in combinatie met de zachtheid van de materialen goed zien. Ook het runnen van een webshop zie ik als een ‘project’, met zoal het verbinden van het bestelproces, de online marketing en de klanttevredenheid.

Contact

Graag denk ik met je mee.
Je kan me bereiken via telefoon of WhatsApp op 06-25283734. Mailen kan natuurlijk ook op claudia@ookinhetpaars.nl

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.