Verzenden

For world wide shipping, please contact me.

Ookinhetpaars is een webshop waar je terecht kunt voor duurzaam geproduceerde kussens, plaids, dekens en spreien voor in huis. Wij werken uitsluitend met producenten die onze waardes ondersteunen en willen het retourneren ook zo duurzaam mogelijk houden.
– Ookinhetpaars verstuurt je bestelling binnen Nederland voor maar €4,50. Bestellingen met een waarde boven de €50 worden gratis verzonden.
– Naar België en Duitsland betaal je geen verzendkosten voor bestellingen met een waarde boven de €100, – Onder de €100, – betaal je een eigen bijdrage aan de verzendkosten van €6,-.
Alle kussens en plaids worden verzonden als pakket via PostNL of DHL met een trackingscode.

– Je krijgt altijd bericht als je bestelling op de post zit. Je krijgt dan ook een trackingsnummer zodat je de zending eenvoudig kunt volgen.

– Artikelen in de webshop zijn op voorraad tenzij anders aangegeven. Deze worden binnen 1-2 dagen na betaling verstuurd, tenzij anders vermeld bij het artikel. We nemen dan contact met je op om je te informeren over de levertijd.

– Volgens informatie van PostNL en DHL duurt bezorging van pakketten in Nederland 1 werkdag.
Ookinhetpaars is niet verantwoordelijk voor de bezorgtijden van PostNL of DHL.
Ookinhetpaars is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen door PostNL of DHL.

Mocht er bij PostNL of DHL iets mis gaan met je zending, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Bewaar dan ook alles van de verpakking.

Duurzaam verzenden

Ookinhetpaars is een webshop die zoveel mogelijk duurzaam wil zijn. Daarom ontvang je van ons je product in een zo klein mogelijke verpakking en gebruiken we zo min mogelijk papier. Deels hergebruiken we ons verpakkingsmateriaal en verzenddozen met oog voor het milieu. Alle informatie vind je op onze webshop en de factuur krijg je digitaal. Iedereen gooit het papier toch alleen maar meteen weg, is het niet  😉 ?