Advies nodig?

Plaid roze lamswol klippan

Advies nodig?

Het kopen van een product in een webshop heeft voor- en nadelen. Een groot voordeel is natuurlijk dat je je huis niet uit hoeft. Lekker shoppen vanaf je bank of luie stoel. Makkelijk vergelijken en kiezen. En binnen enkele dagen heb je jouw aankoop in huis. Het lastiger van online kopen is dat je het product niet kan zien, niet kan voelen of kan ruiken. Je moet het doen met de foto’s en de omschrijving. En op elk scherm ziet de kleur er dan toch weer net anders uit. Help, wat nu?
Ookinhetpaars biedt hulp. We geven je namelijk graag advies. Bij veel webshops hebben de medewerkers globaal kennis van de producten. Vaak zijn er zoveel producten en zoveel medewerkers, dat je onmogelijk kan verwachten dat elke medewerker alles over elk product weet. Bij Ookinhetpaars is eigenaresse en oprichtster Claudia van den Berg betrokken bij de keuze en inkoop van het volledige assortiment. Ze weet van elk product hoe het er exact uit ziet, hoe het aanvoelt, en hoe het ruikt (ja, een aantal wollen producten heeft die echte schapengeur). Wil je een dikke plaid of juist een dunne wollen exemplaar? Zo’n stoere deken van vroeger die een beetje kriebelt, of mag het juist helemaal niet kriebelen? Bel, mail, what’s app of sms ons en je krijgt persoonlijk advies.
En de kleur? Past bijvoorbeeld product A bij product B. Vraag het ons en we maken een foto van beide producten bij elkaar. De foto kunnen we aan je mailen, what’s appen of sms-en. Of stuur ons foto’s van je interieur en we denken met je mee.
Ook geven we je advies passend bij je levensstijl. Heb je kleine kinderen of huisdieren die de bank bezetten, dan kies je graag voor een product dat je kan wassen.
Als laatste een algemeen advies. Heb je een nieuwe bank gekocht? Wacht dan altijd met het aanschaffen van de kussens en/of plaid er op totdat je de bank thuis hebt staan. Een bank koop je op basis van een klein stukje stof. Een hele bank in die stof ziet er toch altijd net anders uit. Daarnaast bepaalt de ruimte waar ie staat ook hoe de exacte kleur over komt. We kunnen ons goed voorstellen dat als je je bank net hebt gekocht, je staat te trappelen er meteen mooie dingen op te kopen. Ons advies is, heb toch even geduld, dan maak je de beste keuze.

Ik wil toch graag het product in het echt zien.

Ook dat kan bij Ookinhetpaars. We hebben geen winkel, maar je kan altijd langskomen op afspraak. Dan laten we je de producten zien die je op het oog hebt. Neem bijvoorbeeld een stukje stof of een bankkussen mee. Zo maak je zeker een goede keuze.
Meteen een afspraak maken? Bel, sms of what’app naar 06-25283734.

plaid grijs wol

Ik ken Ookinhetpaars niet. Is dat wel vertrouwd?

Kopen op internet blijft spannend. Krijg ik wel wat ik heb besteld of kan ik naar mijn geld fluiten? Je hoort zoveel indianenverhalen. Dan toch maar bij een bekende webshop kopen, dan weet ik zeker dat het goed zit. Want Ookinhetpaars, dat ken ik (nog) niet.
Zoals je misschien weet moeten webshops in Nederland zich aan de Nederlandse (en vaak ook Europese wet houden). Een voorbeeld daarvan is de wet ‘Kopen op afstand’. Omdat je het product niet hebt gezien, en je dus iets op afstand koopt, heb je het recht om je product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Zonder reden.
Maar hoe weet ik dat Ookinhetpaars zich aan de regelgeving voor webshops houdt? Zoals je kunt zien hebben wij het keurmerk van Webwinkelkeur op onze site staan. Dit keurmerk krijg je niet zo maar. Voordat je het keurmerk krijgt, toetst Webwinkelkeur of je je wel aan alle wetten en regels houdt. Pas dan mag je het keurmerk voeren. Ook controleren ze op regelmatige basis of dit nog steeds zo is, en of je dus een verlenging van je keurmerk krijgt. Zie je dus een webshop met het Webwinkelkeurmerk, dan weet je dat je goed zit. Betrouwbaar, duidelijk en volgens de regels.
Een andere manier om te zien of een webshop betrouwbaar is, en daarnaast levert wat ze beloven is de reviews van klanten. Een paar dagen nadat iemand een aankoop bij Ookinhetpaars heeft gedaan, ontvangt hij of zij een uitnodiging om een review te plaatsen. Dit is geheel vrijblijvend en ook weer onafhankelijk want uitgevoerd door Webwinkelkeur. We zijn blij dat zoveel klanten ons een beoordeling geven. Ook als jij iets bij ons hebt gekocht, krijg je een dergelijke uitnodiging. We hopen dat je ons wilt reviewen, daar leren wij van, maar helpt onze klanten ook een juiste keuze te maken. Onze review pagina vind je hier. Op dit moment scoren we een 9,8 (peildatum 6 januari 2019).

plaids wol geel mint
 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

close-link