Reviews

Bij Ookinhetpaars vinden we het belangrijk dat de ervaring voor onze klanten prettig is. Van het winkelen in de webshop tot aan het ontvangen van de producten en vooral het gebruik ervan. We doen daarom ons best om bij iedere stap na te denken over hoe de ervaring van jou als klant zo prettig mogelijk is. We letten op de eenvoud van het winkelen, het advies dat we kunnen geven zodat je een keuze maakt die past bij jouw interieur en zelfs de wijze van verpakken sluit aan bij jou!

Zo blijkt ook uit de reviews we in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. We scoren gemiddeld een 9,5 en daar zijn we trots op! Lees hieronder een aantal van de enthousiaste reacties van onze klanten.

Blije klanten

“Prachtig assortiment, duidelijke omschrijvingen en fijne filters om te zoeken. De voorraad is niet altijd even groot, dus niet te lang wachten! De bestelling was keurig verpakt en ik vind het fijn dat er niet teveel papier mee gepakt wordt.”

Janine

Ookinhetpaars

“Mooie kussens en plaids. Kwaliteit/prijsverhouding goed. Uitstekende persoonlijke feedback bij ruilen. Toezending van het bestelde snel. Ik zou het bedrijf van harte aanbevelen op deze vraag van anderen.”

Janny

Ookinhetpaars

“Snelle levering en een prachtige plaid. Nog veel mooier dan ik verwacht had. Schitterende kleuren en zachte wol die niet pluist. Echt een eyecatcher in het interieur. Bovendien lekker warm. Wat een aanrader!”

Madeleine Peeters

Ookinhetpaars

“Veel, anders dan standaard, keuze is het eerste dat me opviel. Sprei dat ik gekocht heb is van mooie kwaliteit en ook het contact dat ik had met eigenaar Claudia verliep erg prettig. Nogmaals dank voor de goede service!”

Nicole Paling

Ookinhetpaars

“Prettig verrast door de kwaliteit en kleurstelling van de plaid. De prijs is zeker niet te hoog. Daarbij is de afmeting van deze plaid groter dan de gangbaar aangeboden plaid. Dat gaf voor mij aanvankelijk de doorslag. Kort gezegd de kwaliteit/ prijs verhouding is uitstekend.”

Sandra Penders

Ookinhetpaars

“Hele goede service. Goed advies. Vriendelijk te woord gestaan. Claudia dacht echt met me mee. Daardoor een heel mooi sprei rijker!”

N van de Ven

Ookinhetpaars

Foto’s van blije klanten

We hebben de mooiste foto’s van een aantal van onze blije klanten voor je verzameld. Kun jij je hierdoor al voorstellen hoe een plaid of deken bij jou thuis in je interieur staat?