Woonmaand actie: persoonlijk stylingadvies voor je bank. Nu van €125 voor maar €25,-

Van je bank een gezellige zitplek maken is je tot nu toe nog nooit echt gelukt. Je bank is prachtig, maar bij het uitzoeken van de accessoires loop je tegen de nodige uitdagingen aan. Hoeveel kussens? Prints of effen? Welke maten? En een plaid, maar in welke kleur dan? In de winkel zie je door de bomen het bos niet en ook online shoppen is dan een uitdaging. Wij hebben de oplossing.

woonmaand advies bank Claudia

Wil jij graag:

Met andere woorden: Je krijgt last van keuzestress en je zou eigenlijk wel wat advies kunnen gebruiken om op die manier de juiste producten te bestellen die bij gaan dragen aan dat gezellige thuis.

Webshop Ookinhetpaars schiet je te hulp!

Ookinhetpaars heeft er een zeer uitgebreide collectie in duurzame kussens, plaids, dekens en spreien van unieke kwaliteitsmerken. We begrijpen maar al te goed dat je door dit ruime aanbod wat keuzestress kunt ervaren. Geen zorgen, wij kunnen je hierbij helpen.

Christy, onze ervaren en opgeleide de interieurstyliste maakt voor jou een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw bank, interieur en wensen.Stuur eenvoudig wat foto’s van je bank op, geef aan wat je wel (of niet) mooie vindt bijvoorbeeld qua kleuren en jouw, op maat gemaakte, interieuradvies komt naar je toe.

Hoe werkt het aanvragen van het interieuradvies?

Het aanvragen is van het advies is heel erg simpel. Je vult het formulier hieronder in. Op het formulier geef je aan naar welke producten je op zoek bent, wat de kleuren zijn die je mooi vindt en of je een voorkeur hebt voor een bepaald materiaal. Ook lever je foto’s aan van je interieur, zodat we een beeld krijgen van hoe het er nu bij jou thuis uitziet. Op basis van deze gegevens kunnen wij aan de slag. We maken een prachtige fotocollage met daarop de links naar de producten die wij je adviseren. Je hebt dus direct een beeld van hoe verschillende producten, materialen en kleuren met elkaar gecombineerd kunnen worden.

voorbeelden interieur advies

De waarde van ons persoonlijk stylingadvies is 125 Euro, maar jij betaalt slechts 25 euro.

Ben jij overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in om het interieuradvies aan te vragen. Deze actie geldt de hele maand oktober Woonmaand.

 • Hoe meer en duidelijker jij informatie geeft, hoe beter wij jou kunnen adviseren, dus geef zo uitgebreid mogelijk antwoord. Bedankt.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  • 0,00 €
  • American Express
   MasterCard
   Visa
   Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
    

  Veelgestelde vragen

  Nee dat is niet nodig, je ontvangt het advies lekker in het comfort van je eigen huis. Je kunt door het formulier in te vullen ons voorzien van de informatie die wij nodig hebben om je een goed en persoonlijk advies te geven. Het aanleveren van foto’s helpt hierbij! Dit scheelt jou tijd en soms ook parkeerkosten.

  Voor korte vragen is het niet nodig om het interieuradvies aan te vragen. We beantwoorden je vraag over de wasvoorschriften of over de kleur of het materiaal van een specifiek product graag per telefoon, app of e-mail.

  Het is niet nodig dat we bij jou thuis langskomen. Op basis van de foto’s die jij aanlevert kunnen we zien welke kleuren je nu al in je interieur gebruikt en op basis daarvan krijgen wij direct al ideeën voor hoe het (nog) gezelliger kan. Doordat je op het formulier jouw wensen aangeeft, weten wij precies waar de voorkeur voor materialen en kleuren naar uit gaat. Dat is al voldoende voor een goed advies voor jouw beste keuze. En doordat we niet op locatie langs hoeven te komen, kunnen we het interieuradvies ook nog eens tegen een scherpe prijs aanbieden.