Kussen blauw alpaca wol: Horizon, langwerpig

Kussen blauw alpaca wol: Horizon, langwerpig

vanaf 59,-

1 dag
Kussen blauw alpaca wol: Horizon
Kussen blauw alpaca wol: Horizon, langwerpig
  • Blauw
  • 60 x 40 cm
  • Alpacawol
  • Elvang
Kleur

Maat kussens

60 x 40 cm

Materiaal

Vorm kussens

Met of zonder binnenkussen

Met binnenkussen 60 x 40 cm, Zonder binnenkussen

Blauw kussen van wol

Blauw kussen geweven van zachte alpacawol. Dit mooie kussenhoes blauw heeft een patroon met ruitjes. De kleur blauw loopt van licht naar donker. Door de alpacawol is ie heerlijk zacht. Het merk is Elvang uit Denemarken. Dit mooie exclusieve blauwe kussen is een aanwinst voor je bank. De kleur is mooi zacht, een beetje grijzig blauw, van lichtblauw tot wat donkerder. Het heeft een Scandinavische uitstraling. Lichtblauwe kussens geven je interieur een fris accent. De maat is 60 cm lang bij 40 cm breed, een mooie langwerpige maat. Hij heeft een vulling van veren (diervriendelijk geproduceerd) maar je kunt ook kiezen voor alleen de hoes.
Deze serie komt uit de serie Horizon en is van het merk Elvang. Er is ook een vierkant wollen kussen en een bijpassende wollen plaid. Combineer ze en zo vormen ze een prachtige combinatie op je bank.
Blauw is een fijne kleur voor in je huis. Het geeft rust en straalt een Scandinavische sfeer uit. Een blauw kussen is erg mooi te combineren met andere kleuren op je bank. Hou bijvoorbeeld het Scandinavische sfeertje vast met met grijs en veel wit. Maar je combineert dit blauwe kussen ook heel goed in een stoere uitstraling met zwart of met fellere tinten zoals met rood. En omdat dit kussen een bijpassende blauwe plaid heeft is dat altijd een mooie combinatie op je bank.
Dit blauwe sierkussen is heerlijk zacht. Het materiaal van de hoes is alpacawol (50%) met schapenwol (40%) en microfiber (10%). Alpacawol komt van de alpaca die ook wel de berglama wordt genoemd. Deze berglama leeft in Zuid Amerika en wordt gehouden om zijn prachtige zachte wol van zeer hoge kwaliteit. De alpaca wol wordt fairtrade geproduceerd in Peru. Alpacawol isoleert erg goed en voelt heerlijk warm aan. Deze wollen blauwe kussens zijn van prachtige kwaliteit en zijn van het Deense merk Elvang.
Het blauwe kussenhoes is 40 cm breed en 60 cm lang. Kussens is de breedte staan altijd erg mooi op de bank omdat een bank ook in de breedte is.
Het kussen wordt gratis bij je bezorgd en is inclusief binnenkussen. Maar als je alleen de hoes wilt, kan dat natuurlijk ook.

Kussen blauw alpacawol

  • Kleur: midnight blue; blauwe kussenhoes, van licht naar donker. Een beetje een grijzige kleur blauw.
  • Formaat: 40 cm breed bij 60 cm lang.
  • Materiaal: 50% alpaca wol, 40% schapenwol, 10% microfiber.
  • Serie: Horizon. Dit kussen is er in zeven verschillende Scandinavische zachte kleuren.
  • Er is ook een bijpassende blauwe plaid in dezelfde kleur blauw en ruitpatroon.
  • Merk: Elvang een Deens merk woonaccessoires.

Onderhoud blauw kussen van wol

Wol, en dus ook alpaca wol heeft de eigenschap dat het vuil afstoot en je kussen wordt daarom niet snel vuil. Je kunt je kussenhoes het beste af en toe even buiten laten luchten, liefst als het wat mistig/vochtig weer is (geen regen). Dan blijft ie op z’n mooist. Indien het een keer echt nodig is, dan laten stomen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link