Plaid blauw lamswol Havanna

Plaid blauw lamswol Havanna

76.50

Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

 • Blauw
 • 130 x 200 cm
 • Lamswol
 • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Blauwe plaid van lamswol

Blauwe plaid geweven van lekkere dikke lamswol. Deze wollen plaid heeft een ingeweven patroon van vierkantjes of wybers. Daarnaast zit er een kleurverloop in. Over de hele plaid gaat de kleur van lichtblauw naar donkerblauw. Dat geeft ‘m karakter en levendigheid. Hij is van het merk Klippan. Klippan komt uit Zweden. De plaids van dit merk zijn gemaakt van ecologische wol.
Deze Klippan deken is lekker warm want hij is mooi dik geweven. De kleur is zacht en fris blauw, een fijne kleur die je overal mee kunt combineren. Prachtig met bijvoorbeeld rood of met geel.
Deze lamswollen plaid is van het merk Klippan. Bij Klippan weven ze met ecologische lamswol. Het ecologische zit ‘m er in dat er met zorg is omgegaan met het milieu en de dieren. Zo worden er geen chemische stoffen gebruikt tijdens de productie van de wol. De dieren worden goed verzorgd en het regelmatige scheren draagt bij aan een gezonde vacht.

Deze lekkere woondeken heeft een mooie frisse blauwe kleur met kleurverloop. Dat staat natuurlijk geweldig in een interieur met blauwtinten als basis, maar past ook mooi met andere kleuren. Blauw is een makkelijk te combineren kleur.
Deze blauwe wollen plaid is een aanwinst op je bank en voor jezelf. Je zit er heerlijk onder en hij houdt je fijn warm.

Wollen plaid in blauw

 • Formaat van deze plaid blauw is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat en een ideale maat voor gebruik op de bank.
 • Materiaal: 100% lamswol.
 • Merk: Klippan uit Zweden.
 • Kleur: blauw, een frisse kleur blauw. Verlopend van heel lichtblauw naar middenblauw naar donkerblauw.
 • Patroon: Havanna, ingeweven vierkantjes. Hij is er in drie kleuren.
 • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.
 • Hier zie je al onze blauwe plaids.

Het onderhoud van je lamswollen plaid

Wollen plaids zijn vuil afstotend. Daarom heeft je wollen plaid weinig onderhoud nodig. Het beste is om ‘m af en toe even buiten te laten luchten. Dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze blauwe plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link