Plaid cashmere-merino: donkerblauw

Plaid cashmere-merino: donkerblauw

116,-

Op voorraad

1 dag
Plaid cashmere-merino: donkerblauw
Plaid cashmere-merino: donkerblauw

116,-

  • Blauw
  • 135 x 180 cm
  • Cashmere
  • John Hanly
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid in donkerblauw

Prachtige donkerblauwe plaid van het merk John Hanly. Deze wollen plaid is geweven van cashmere met merinowol. Het patroon is een visgraat die ingeweven is. De donkerblauwe kleur is samen met wat lichter blauw geweven. De woonplaid is heerlijk warm. Het cashmere met merino wol is lekker dik geweven. Door het cashmere is de plaid super zacht en prikt ook niet.
Cashmere is de meest luxe kwaliteit wol en staat bekend om zijn ontzettende zachtheid. Helaas is deze wol vrij prijzig. Daarom wordt cashmere vrijwel altijd gecombineerd met een andere wolsoort. Want de zachtheid van cashmere heb je al bij een klein beetje. Voor deze plaid is merinowol gebruikt die samen met het cashmere.
Deze blauwe plaid geeft je interieur een mooi kleuraccent. Donkerblauw combineert natuurlijk erg mooi met andere blauwe tinten. Maar ook combineer je donkerblauw met bijvoorbeeld rood. En natuurlijk is donkerblauw een mooi accent in een verder rustig interieur in beige, grijs of wit.
Het merk John Hanly maakt plaids van verschillende wolsoorten. Allemaal van hoge kwaliteit, vaak met de typische Ierse ruiten en altijd in mooie kleuren.

Cashmere wollen plaid in donkerblauw

  • Kleur: donkerblauw.
  • Formaat van deze donkerblauwe plaid is 136 cm breed en 180 cm lang.
  • Materiaal: geweven van 5% cashmere en 95% merinowol. Cashmere is een zeer dure kwaliteitswol van de Kasjmirgeit Merino komt van het merinoschaap en is zeer ademende warme wol soort.
  • Merk: John Hanly uit Ierland.
  • Patroon: geweven visgraat.

Onderhoud plaid van cashmere met merino wol

Deze donkerblauwe plaid heeft weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Indien echt nodig, dan kun je je plaid laten stomen.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link