Plaid groen, wolwit, Zweedse wol

Plaid groen, wolwit, Zweedse wol

88,-

Op voorraad

1 dag
plaid groen grijs freja wol klippan
Plaid groen, wolwit, Zweedse wol

88,-

  • Groen, wolwit
  • 130 x 200 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Groen, wolwit plaid van Zweedse wol

Groen wolwit plaid geweven van Zweedse wol. De plaid heeft een ingeweven patroon met brede strepen in de kleuren groen en wolwit. De strepen variëren in breedte waardoor een mooi en toch rustig patroon ontstaat. Groen is een mooie natuurlijke kleur die je met veel kleuren kan combineren. Hou het rustig in je interieur en combineer verschillende naturel tinten met deze plaid. Of kies voor deze plaid als rustige basis naast meer kleur. De woonplaid heeft een mooie maat van 130 cm breed bij 20 cm lang. Dit is een fijne maat om te gebruiken op de bank. Je past er met gemak helemaal onder en zelfs met z’n tweeën zit je samen heerlijk arm onder je lekkere warme deken.

Het Zweedse weverij Klippan is een samenwerking aangegaan met het Zweedse bedrijf CC Wool. CC Wool houdt Zweedse schapen op boerderijen in het zuiden van Zweden. De wol van deze schapen is natuurlijk, duurzaam en vrij van chemische behandeling.

Wollen plaid in groen en wolwit

  • Formaat van deze Klippan deken is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% Zweedse wol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: Groen, wolwit.
  • Patroon: Freja, brede en smalle banen in groen en grijs.
  • Wol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je wollen plaid?

Wollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je ‘m in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link