Plaid lichtblauw, wit, alpacawol wol, Dashes

Plaid lichtblauw, wit, alpacawol wol, Dashes

195,-

Op voorraad

4 dagen
plaid lichtblauw wit alpaca wol silkeborg dashes
Plaid lichtblauw, wit, alpacawol wol, Dashes

195,-

  • Lichtblauw
  • 130 x 190 cm
  • Alpaca, Merino
  • Silkeborg Uldspinderi
Kleur

Maat plaids

Materiaal

,

Plaid lichtblauw van alpacawol & merinowol

Lichtblauwe plaid geweven van 50% alpacawol en 50% fijne merinowol. Deze plaid is van prachtige kwaliteit en heel erg zacht. Deze lichtblauwe plaid heeft een mooi patroon met balkjes en heet Dashes. Dashes is verkrijgbaar in drie kleurstellingen. De naam Dashes verwijst naar de eenvoudige geometrische vormen die worden gedraaid en gespiegeld zodat ze een levendig en levendig oppervlak creëren. Het patroon heeft een uniform ritme maar is toch verrassend en een beetje onlogisch.
De kleur is blauw, lichtblauw geweven samen met wit. De plaid valt heerlijk soepel. De frisse lichtblauwe kleur geeft je bank een mooi effect. Lichtblauw is mooi te combineren met andere blauwe tinten. Lichtblauw is ook mooi met zonnig geel, warm rood of met groen. Samen met wat mooie kussens maak je van jouw bank een plaatje die zo in een tijdschrift of op Instagram kan ;-).
Alpacawol is een zeer luxe wol soort. Deze wol is ook erg zacht en prikt niet. Omdat alpaca wol erg duur is, is deze plaid geweven van alpaca wol samen met merinowol. Dan nog is de prijs natuurlijk behoorlijk, maar dan heb je ook een luxe product waar je erg lang mee doet. De maat van deze deken is 130 cm breed en 190 cm lang. Een mooie maat voor op je bank. Je past er goed onder en gebruik je ‘m niet, hang ‘m dan mooi over de leuning van je bank.
Deze lichtblauwe woonplaid heeft een mooie warme kleur en heeft stippen in het grijs. Hij is geweven in een Deense weverij Silkeborg Uldspinderi. Een weverij waarin prachtige wollen producten worden gemaakt. Hij wordt rechtstreeks vanuit Denemarken verzonden dus vandaar dat de levertijd wat langer is (ongeveer 4 dagen).

Lichtblauwe plaid

  • Kleur: lichtblauw met wit.
  • Forrmaat: 130 cm bij 190 cm. Een mooie maat voor een plaid voor over je bank.
  • Merk: Silkeborg Uldspinderi, een traditionele weverij in Denemarken.
  • Serie: Dashes. Verkrijgbaar in drie kleurstellingen.
  • Materiaal: 50% alpacawol en 50% fijne merinowol.
  • Kijk hier voor alle blauwe plaids.

Onderhoud van een wollen plaid

Een wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig. Wol is van nature vuil afstotend. Je plaid wordt dus niet snel vuil. Je kunt ‘m het beste af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Net als je met je dekbed doet dus. Indien echt nodig, dan laten stomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lichtblauw, wit, alpacawol wol, Dashes” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link