Plaid lamswol Velvet: petrol

Plaid lamswol Velvet: petrol

76.50

Op voorraad

1 dag
plaid petrol blauw wol lamswol klippan
Plaid lamswol Velvet: petrol

76.50

  • Petrol
  • 130 x 200 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Petrol plaid van lamswol

Petrol plaid van het Zweedse merk Klippan geweven van 100% lamswol. Deze lamswollen plaid heeft een ingeweven structuur die aan de ene kant donkerder is dan aan de andere kant. Op beide kanten heb je de combinatie tussen petrol blauw en wit maar de ene kant heeft meer petrol, de andere kant is meer richting het witte. Leuk want zo kun je wisselen welke kant je boven legt.
Deze fijne wollen plaid is lekker warm. Je ligt er behaaglijk onder. Trek ‘m over je heen als je op de bank zit en je zit er warmpjes bij. Zeker als je lang zit, bijvoorbeeld als je een boek aan het lezen bent of televisie kijkt kun je het nogal eens wat koud krijgen. Die tijden zijn voorbij met deze fijne warme wollen plaid. Hij is redelijk dik geweven en valt mooi soepel.
Deze petrol plaid van Klippan is geweven van 100% ecologisch geproduceerde lamswol. Eco-wol wordt duurzaam geproduceerd. Er worden geen stoffen gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast worden de lammeren goed behandeld. Dit is natuurlijk goed voor het welzijn van het dier is daarnaast ook veel beter voor de kwaliteit van de wol. Dus een Klippan plaid is naast fijn in gebruik, ook duurzaam en gaat erg lang mee.
Deze kleur grijs is een mooie warme petrolblauwe kleur, en door de combinatie met het wolwit een frisse uitstraling. Petrol combineert erg mooi me tbijvoorbeeld okergeel. Wil je het meer ton-sur-ton combineer petrol dan met turquoise. En mix je petrol met grijs en/of wit dan trekt het petrol de aandacht als mooi kleuraccent.

Petrol plaid, alle informatie

  • Deze plaid is 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Materiaal: 100% eco-lamswol.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: petrol.
  • Patroon: Velvet, de ene kant is donkerder dan de andere kant door het ingeweven patroon. verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Hoe onderhoud je je lamswollen plaid?

Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want wol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat ‘m af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je deze grijze plaid in een wol was programma wassen bij max. 30 graden Celsius.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link