Plaid lamswol Knut: roodbruin, rose brown

Plaid lamswol Knut: roodbruin, rose brown

76.50

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol Knut: roodbruin
Plaid lamswol Knut: roodbruin, rose brown

76.50

  • Rood
  • 130 x 200 cm
  • Lamswol
  • Klippan
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Rode plaid van lamswol

Roodbruine plaid van het merk Klippan. Deze warme plaid is geweven van lekkere dikke lamswol. De lamswol is ecologisch geproduceerd. Dit type wol vuil afstotend dus je wollen plaid heeft weinig onderhoud nodig en wordt niet snel vuil. Deze roodbruine Klippan plaid heeft een mooie warme kleur. De plaid is geweven samen met wit wat een mooi accent geeft. Het formaat van deze lamswollen plaid is 130 cm lang bij 200 cm breed. Dat is een mooie maat voor op de bank omdat je er goed onder past maar hij opgevouwen ook niet te veel ruimte in neemt.
Deze plaid is lekker warm want hij is vrij dik geweven. De lamswol van deze Klippan deken is ecologisch geproduceerd. Dat betekent dat er met zorg is omgegaan met het milieu, er worden geen schadelijke stoffen gebruikt bij de productie en verwerking van de wol. Ook is dierenwelzijn erg belangrijk voor dit merk.

Wollen plaid in rood bruin

  • Materiaal: 100% lamswol.
  • Maat: 130 cm breed en 200 cm lang. Dit is een standaardmaat voor een plaid en een ideale maat voor gebruik op de bank.
  • Merk: Klippan uit Zweden.
  • Kleur: roodbruin.
  • Patroon: Knut, een klein patroon met wit geweven. Verkrijgbaar in zeven kleuren.
  • Lamswol gaat lang mee en het is dus een duurzaam product.

Het onderhoud van een lamswollen plaid

Lamswollen plaids hebben weinig onderhoud nodig want lamswol is van nature vuil afstotend en bacterie werend. Laat je lamswollen plaid of deken af en toe buiten luchten, dan is ie weer helemaal fris. Mocht het echt nodig zijn, dan kun je ‘m wassen in een wol was programma bij max. 30 graden Celsius. Niet centrifugeren en liggend drogen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plaid lamswol Knut: roodbruin, rose brown” te beoordelen

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link