Plaid / grand foulard, taupe katoen Ottoman

Plaid / grand foulard, taupe katoen Ottoman

85,-

Op voorraad

5 dagen
plaid taupe katoen sprei grand foulard ottoman
Plaid / grand foulard, taupe katoen Ottoman

85,-

 • Taupe
 • 198 x 300 cm
 • Katoen
 • Lantara
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Maat dekens & spreien

2-persoons

Taupe grand foulard, plaid of sprei

Dit taupe plaid is zo groot dat je ‘m ook als grand foulard of sprei kunt gebruiken. De plaid is van soepel katoen in een mooie kleur taupe, heerlijk (niet te) dun geweven. Deze taupe plaid heeft een ingeweven patroon met ruitjes, ook wel bekend als wybertjes. Je ziet dit patroon door de weving waardoor er een lichtere kleur taupe en een iets donkere kleur taupe ontstaat. Hierdoor ontstaat een prachtig patroon.
Deze taupe katoenen plaid is multifunctioneel te gebruiken. Als eerste natuurlijk als plaid op je bank. Heel mooi decoratief dat een warm, ietwat vergrijsd, kleuraccent aan je bank toevoegt. Maar niet alleen praktisch maar ook decoratief want je trekt ‘m lekker over je heen op de wat koelere (zomer)avonden. Daarnaast gebruik je dit fijne item als katoenen grand foulard. Door het grote formaat van maar liefst 300 cm lang en 195 cm breed bedek je eenvoudig je bank en bed. Is je bank al wat versleten of heeft ie vlekken? Een grand foulard is dan ideaal! Je bank ziet er weer uit als nieuw. En met een taupe grand foulard kleed je je bank aan in een zachte neutrale kleur. Fijn want taupe is met heel veel kleuren te combineren. In de zomer neem je dit mooie product mee je tuin in of naar het strand. Ideaal als strandlaken. Heerlijk groot en makkelijk mee te nemen.
De kleur van deze katoenen plaid is mooi taupe. Een zachte en neutrale kleur. Deze taupe plaid geeft je huis een natuurlijke uitstraling.

Taupe plaid katoen

 • Kleur: taupe.
 • Materiaal: 100% katoen.
 • Formaat: 195 cm breed bij 300 cm lang.
 • Afgewerkt met franjes (kleur: wit).
 • Patroon: ingeweven ruitjes, een mooi rustig accent.
 • Type: Ottoman, Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
 • Wasvoorschrift: eerste keer handwas en niet in de droger. Daarna max. 40 graden (liefst 30 graden), gewoon in de wasmachine. Ze kunnen ook in de droogtrommel. Let op dat katoen altijd ongeveer 8-10% kan krimpen. Hou hier rekening mee met de maat die je nodig hebt.
 • Onze katoenen plaids.
Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link