Plaid lamswol: oranje (terra), beige, bruin

Plaid lamswol: oranje (terra), beige, bruin

92,-

Op voorraad

1 dag
Plaid lamswol: oranje (terra)
Plaid lamswol: oranje (terra), beige, bruin

92,-

  • Oranje
  • 137 x 180 cm
  • Lamswol
  • John Hanly
Kleur

Maat plaids

Materiaal

Plaid oranje (terra)

Oranje lamswollen plaid uit Ierland van het merk John Hanly. Deze plaid heeft een mooi Iers ruiten patroon in de kleuren donker/terra oranje met bruin en beige. Deze plaid is een warm sieraad op je bank. De kleuren zijn prachtig, de ruit is mooi klassiek en hij is heerlijk warm om onder te zitten of liggen. De plaid is geweven van 100% lamswol en heeft een afmeting van 137 cm breed bij 180 cm lang. Een prettige maat voor een bank plaid. Lekker groot dus je past er helemaal onder als je op de bank zit of ligt. En opgevouwen neemt ie niet te veel plek in.
Lamswol pilt niet en isoleert goed dus deze woonplaid houdt je lekker warm. Daarnaast is ie heerlijk zacht en soepel, je slaat ‘m zo om je heen. Hij voelt qua dikte en gevoel aan als een lamswollen sjaal. Niet al te dik maar heerlijk warm en zacht.
De maat van deze oranje plaid is 137 cm lang en 180 cm breed en de rand is afgezet met franjes. Hij heeft een prachtige mooie donkere, dus niet felle kleur oranje, een sieraad op je bank.

Informatie oranje plaid

  • Gemaakt van 100% lamswol.
  • Merk: John Hanly een prachtig Iers familiebedrijf van al vier generaties.
  • Kleuren: donker (terra) oranje tinten met beige en bruin in ruitpatroon.
  • Maat: 137 cm bij 180 cm.
  • Heerlijk zacht en pilt of prikt niet.
  • Mooie Ierse ruiten.

 

Hoe onderhoud ik mijn wollen plaid?

Lamswol is van nature vuil afstotend, dat betekent dat je vrijwel niks hoeft te doen om je lamswollen plaid schoon en netjes te houden. Je kunt ‘m af en toe even buiten laten luchten, dan is ie weer heerlijk fris. Indien het echt nodig is, dan kun je ‘m laten stomen.
Lamswol is naast vuil afstotend, goed isolerend en vormvast.

Ookinhetpaars

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag inspiratie voor het toevoegen van kleur aan je interieur? Wil je weten hoeveel accessoires je eigenlijk neer zou moeten zetten? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te voegen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen.
Vraag het E-magazine gratis aan

close-link