Advies nodig?

advies nodig interieur

Het kopen van een product via een webshop heeft voor- en nadelen. Het grote voordeel is dat je lekker van huis uit kunt shoppen. Je kunt op je gemak producten vergelijken en kiezen waarna je binnen enkele dagen jouw aankoop in huis hebt. Het nadeel dat een aantal mensen ervaren is is dat je de producten niet kunt zien, voelen of ruiken. Je moet het doen met de omschrijving en de foto’s. Daarbij zijn de kleuren er op elk scherm net weer iets anders uit.

Vind je het lastig om te kiezen welke maat kussens het beste op je bank of bed passen? En hoeveel dan mooi staan op jouw formaat bank? En welke plaid daar goed bij combineert? Dus vraag je je af hoe verschillende producten bij elkaar en in jouw interieur passen? Ookinhetpaars biedt hulp!

Krijg persoonlijk advies

We geven je namelijk graag advies. In tegenstelling to veel andere webshops waar medewerkers veelal alleen oppervlakkige kennis hebben van hun producten, weet Ookinhetpaars eigenaresse en oprichtster Claudia van den Berg alles van de producten in de shop. Ze doet zelf de inkoop van het volledige assortiment en weet daardoor van elk product exact hoe het er uit ziet, hoe het aanvoelt en hoe het ruikt (sommige producten hebben een natuurlijke schapengeur). Ook kan zij je precies vertellen hoe je de producten het beste kunt gebruiken en onderhouden.

Ons advies voor jouw beste keuze

Je hebt al heel veel mooie plaatjes op social media en in de woonbladen gezien en je vindt ook meerdere producten in onze webshop erg mooi, maar het lukt je toch niet om een keuze te maken. Dan is ons stylingadvies wat voor jou! We geven je persoonlijk advies op basis van foto’s van jouw interieur en jouw wensen en voorkeuren.

Op basis van de door jou ingevulde gegeven op onderstaand formulier gaan we aan de slag. We vinden het superleuk om een persoonlijk advies voor jou te maken die je krijgt in de vorm van een mooie fotocollage met daarin de links naar de desbetreffende producten. Deze ontvang je van ons via de mail. We gaan uit van jouw wensen en voorkeuren voor vormen, kleuren en materiaal. Uiteraard houden we ook rekening met je interieur zodat het echt een passend advies is.

De waarde van ons persoonlijk stylingadvies is 95 Euro. De kosten van dit advies voor jou zijn 25 Euro, maar als je op basis van ons advies binnen twee weken een bestelling plaatst in onze webshop en je bent na ontvangst van de artikelen helemaal blij met je aankoop, dan krijg je met terugwerkende kracht 15% korting op je bestelling. We storten dan dus 15% van het aankoopbedrag terug op je rekening.

interieur advies voorbeelden

Ons advies verplicht je uiteraard tot niks wat betreft aankopen in onze webshop. We vinden het gewoon belangrijk dat wij je verder helpen om jouw interieur helemaal naar wens te stylen met mooie en bijpassende producten. We zien je graag in onze webshop en vertrouwen erop dat je hier zult slagen waarna je nog jarenlang plezier zult hebben van met zorg uitgekozen artikelen van hoge kwaliteit.

 • Hoe meer en duidelijker jij informatie geeft, hoe beter wij jou kunnen adviseren, dus geef zo uitgebreid mogelijk antwoord. Bedankt.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. file size: 8 MB, Max. files: 3.
  • Het advies op maat kost 25 Euro. Maar bestel je n.a.v. dit advies binnen 2 weken in onze webshop, en je bent blij met je aankoop, dan krijg je 15% korting. We storten je dan dus 15% van je aankoopbedrag terug.
  • 0,00 €
  • American Express
   MasterCard
   Visa
   Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa