Maak met wat hulp van je huis een gezellig thuis

Van je huis een gezellig thuis maken, het is je tot nu toe nog nooit echt gelukt. De meubels die in de woonkamer staan zijn zoals je ze wilt, maar bij het uitzoeken van de accessoires loop je tegen de nodige uitdagingen aan.

Het shoppen in een webshop biedt de nodige voor- én nadelen. Het is natuurlijk heerlijk dat je het vanuit huis kunt doen en dat je bestelling vaak binnen enkele dagen in huis is. Alleen het levert gedoe op wanneer je producten terug wilt sturen omdat het in het echt toch niet de juiste kleur was of het product een stuk minder zacht was dan je had verwacht. Dan heb je het nog niet eens over de impact van al die retourzendingen op het milieu. Je vindt het milieu belangrijk en probeert daarom te voorkomen dat je te veel online shopt en vooral te veel terugstuurt.

Ja, online shoppen wordt hierdoor een leuke uitdaging. Eigenlijk zou je wel wat hulp kunnen gebruiken bij het online shoppen. De productomschrijvingen helpen je wel, maar toch merk je dat je:

Je krijgt last van keuzestress en je zou eigenlijk wel wat advies kunnen gebruiken om op die manier de juiste producten te bestellen die bij gaan dragen aan dat gezellige thuis.

Ookinhetpaars schiet je te hulp!

Ookinhetpaars heeft er een zeer uitgebreide collectie in duurzame kussens, plaids, dekens en spreien van unieke kwaliteitsmerken. We begrijpen maar al te goed dat je door dit ruime aanbod wat keuzestress kunt ervaren. Geen zorgen, wij kunnen je hierbij helpen.

In tegenstelling tot veel andere webshops waar medewerkers veelal alleen oppervlakkige kennis hebben van hun producten, weet Ookinhetpaars eigenaresse en oprichtster Claudia van den Berg alles van de producten in de shop. Ze doet zelf de inkoop van het volledige assortiment en weet daardoor van elk product exact hoe het er uit ziet, hoe het aanvoelt en hoe het ruikt (sommige producten hebben een natuurlijke schapengeur). Ook kan zij je precies vertellen hoe je de producten het beste kunt gebruiken en onderhouden.

Dat geldt ook voor Christy, de interieurstyliste waarmee Claudia nauw samenwerkt. Claudia neemt haar uitgebreid mee in het aanbod van de webshop en vertelt in geuren en kleuren over de diverse producten die worden toegevoegd. Christy heeft hierdoor zeer uitgebreide kennis van het aanbod in de webshop en kan dit combineren met haar opleiding als interieurstyliste en jarenlange ervaring in de styling. Samen geven Claudia en Christy jou een advies op maat. Volledig afgestemd op jouw interieur en wensen.

Hoe werkt het aanvragen van het interieuradvies?

Het aanvragen is van het advies is heel erg simpel. Je vult het formulier hieronder in. Op het formulier geef je aan naar welke producten je op zoek bent, wat de kleuren zijn die je mooi vindt en of je een voorkeur hebt voor een bepaald materiaal. Ook lever je foto’s aan van je interieur, zodat we een beeld krijgen van hoe het er nu bij jou thuis uitziet. Op basis van deze gegevens kunnen wij aan de slag. We maken een prachtige fotocollage met daarop de links naar de producten die wij je adviseren. Je hebt dus direct een beeld van hoe verschillende producten, materialen en kleuren met elkaar gecombineerd kunnen worden.

voorbeelden interieur advies

De waarde van ons persoonlijk stylingadvies is 125 Euro, maar jij betaalt slechts 25 euro.

Ben jij overtuigd? Vul dan onderstaand formulier in om het interieuradvies aan te vragen.

[order_summary]
 • Hoe meer en duidelijker jij informatie geeft, hoe beter wij jou kunnen adviseren, dus geef zo uitgebreid mogelijk antwoord. Bedankt.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  • 0,00 €
  • American Express
   MasterCard
   Visa
   Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
    

  Veelgestelde vragen

  Nee dat is niet nodig, je ontvangt het advies lekker in het comfort van je eigen huis. Je kunt door het formulier in te vullen ons voorzien van de informatie die wij nodig hebben om je een goed en persoonlijk advies te geven. Het aanleveren van foto’s helpt hierbij! Dit scheelt jou tijd en soms ook parkeerkosten.

  Voor korte vragen is het niet nodig om het interieuradvies aan te vragen. We beantwoorden je vraag over de wasvoorschriften of over de kleur of het materiaal van een specifiek product graag per telefoon, app of e-mail.

  Het is niet nodig dat we bij jou thuis langskomen. Op basis van de foto’s die jij aanlevert kunnen we zien welke kleuren je nu al in je interieur gebruikt en op basis daarvan krijgen wij direct al ideeën voor hoe het (nog) gezelliger kan. Doordat je op het formulier jouw wensen aangeeft, weten wij precies waar de voorkeur voor materialen en kleuren naar uit gaat. Dat is al voldoende voor een goed advies voor jouw beste keuze. En doordat we niet op locatie langs hoeven te komen, kunnen we het interieuradvies ook nog eens tegen een scherpe prijs aanbieden.