De sfeer in je tuin bepalen met accessoires

Voor veel mensen is het leukste aan het inrichten van de woning en de tuin om deze aan te kleden met de verschillende accessoires om de ruimtes net even wat meer sfeer te geven. Het leuke hieraan is dat er ontzettend veel verschillende mogelijkheden zijn om accessoires toe te voegen en de sfeer net even wat te veranderen. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier en daardoor wordt iedere plek uniek, denk aan een Nederlandse vlag als decoratie. Op internet is er een hoop inspiratie te vinden als het gaat over het toevoegen van accessoires, maar toch is het leuker om een eigen touch aan het interieur te geven, zodat het persoonlijker wordt en echt bij jou past.

De basis van de sfeer in je tuin

Het is ontzettend leuk om je te richten op het gezellig maken van je huis en tuin, omdat je alle kanten op kunt met de spullen die je koopt. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende soorten kaarsen in huis halen, verkrijgbaar in talloze kleuren. Ook zijn er lampen in allerlei soorten en maten om ook op de donkere momenten een sfeervolle sfeer te creëren. In de tuin is verlichting ook een belangrijk element om sfeer te scheppen. Het is slechts één van de vele mogelijkheden die je hebt. Vaak heb je de tuin al gevuld met prachtige meubels, en dan is het tijd om deze ook daadwerkelijk mooi aan te kleden, zodat het een unieke set vormt.

Persoonlijke aankleding van de meubels

Wanneer je een mooie loungeset hebt staan, is deze vaak vrij standaard en lijkt het alsof deze rechtstreeks uit een woonmagazine komt. Het is dan aan jou de taak om deze te vullen met mooie sierkussens en plaids om de set daadwerkelijk sfeer te geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een kleurrijk geheel te creëren en te spelen met verschillende kleuren. Een andere optie is om een bepaalde kleur te kiezen en deze zowel in de tuin als in de woning door te trekken. In zowel de tuin als de woning kun je ruimtes gezellig aankleden met een mooi tapijt, prachtige kussens en dekens die je echt het gevoel van thuis kunnen geven.

De Nederlandse vlag als decoratie

Een andere manier om je tuin aan te kleden, is een optie waar je misschien nog niet eerder aan hebt gedacht, maar die toch een prachtige uitstraling aan je tuin geeft. Veel mensen kiezen ervoor om de Nederlandse vlag in hun tuin te hijsen, niet alleen op speciale feestdagen wanneer iedereen het doet, maar elke dag. Hierdoor krijgt de tuin een statige uitstraling en voegt het meteen wat kleur toe. De rood-wit-blauwe kleuren van de vlag doorbreken het groen of grijs van de tuin en vormen een mooie basis voor de sfeer.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.