Interieur inspiratie via Instagram

interieur inspiratie instagram

Verslavend mooie interieur plaatjes

Ik geef het toe, ik heb een paar grote verslavingen. Naast sporten, Tony Chocolonely en woonbladen lezen heb ik natuurlijk ook een internet verslaving. Bij mij zijn dat vooral Pinterest en Instagram. Regelmatig vliegt een avond voorbij dat ik aan het eind bedenk, wat heb ik allemaal gedaan en dan is het euh, plaatjes kijken. Zo volg ik een aantal superleuke IGers. Eén ervan is Jet. Jet Groen springt er met haar prachtige foto’s echt tussenuit. Waar veel IGers vooral veel rustige interieur plaatjes laten zien, met veel wit en wat zwart, is het bij Jet veel kleurrijker waarbij ze toch geen felle kleuren gebruikt. Een prachtig interieur met veel groen, bruin, beige en zwart, echt prachtig vind ik.

Daarom ben ik ook zo blij toen Jet en ik met elkaar in contact kwamen en besloten te gaan samenwerken. Jet wilde wel een aantal kussens en plaids uit mijn webshop in haar interieur gebruiken om er heerlijk mee te stylen. Want stylen mooie hoekjes maken, verfrissende interieur ideeën neerzetten kan Jet enorm goed.

En hier zie je het resultaat. Als eerste gebruikte Jet kussens en een plaid in haar woonkamer. De kleuren komen prachtig uit onder haar geweldige bloemenschilderij.

bank kussens plaidOok laat Jet zien hoe je je tuin een stuk gezelliger maar door het toevoegen van wat fijne kussens of een leuke plaid. Niet alleen planten maken je tuin mooi, in de meeste tuinen is minimaal één derde bestraat. Logisch want paden en natuurlijk een terras zijn onmisbaar. Maar dat terras moet naast lekker zitten ook gezelligheid geven en aansluiten bij de sfeer in je tuin. Zo wordt de tuin echt een verlengstuk van je huis. Met wat mooie sierkussens in je tuinstoelen of op je tuinbankje zit je extra lekker. Een warme plaid zorgt er voor dat je ook als het wat kil is lekker buiten kunt zitten. Heerlijk naast de vuurkorf.

bruin kussen beige plaidIk hoop dat deze mooie foto’s van Jet jou inspireren voor je woonkamer of tuin en kleed je beide mooi aan met wat leuke kussens en een fijne plaid. Of neem een katoenen grand foulard. In de winter gebruik je die op je bank, in de zomer neem je ‘m mee naar buiten.

beige plaid bruin kussenkussens plaids tuin

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.