Maak kennis met stylist Marcella van M ID Interieur Design

M ID design

Even voorstellen

Mijn naam is Marcella van Eijsden, mijn bedrijf heet M ID Interieur Design en ik ben professioneel interieurstylist, vastgoedstylist en opruimcoach. Daarnaast heb ik mijn eigen label woonaccessoires van Merino lontwol, geef ik workshops in ons pand en heb ik een webwinkel met eigen items. Ook verkoop ik plasticvrije zeep. Ik woon in een industrieel loft, van een oude zeefdrukkerij, onder de rook van Rotterdam. Hier woon ik samen met mijn man Marc en onze 2 Maine coons King Aslan en Unathi, ook wel Bruut genoemd. Je kunt me op Instagram vinden onder de naam @M_ID_NL.

marcella interieurstylist

Het vak van interieurstylist volgens Marcella

Alles rondom interieur heeft altijd mijn aandacht gehad. Mijn eigen woning stylde ik geregeld en ik maakte altijd weer iets van niets. Ook was ik niet vies van klussen en deed ik vrij veel zelf in mijn woning. Na 25 jaar internationale logistiek in zee- en luchtvracht en douane, werd het tijd om mijn andere interesses de ruimte te geven en in maart 2020 startte ik mijn eigen bedrijf. 

Het leukste aan dit vak

Het mooiste aan dit vak, plus vastgoedstyling en opruimcoaching, is dat je echt iets te bieden hebt aan iemand die een probleem heeft of verandering wil en dit zelf niet kan of wil. Je helpt mensen letterlijk naar een opgeruimd huis, een veilig en mooi thuis en een snelle verkoop van de woning. Alles geeft meerwaarde en vreugde in dit vak. 

interieurstyliste

De specialisatie van Marcella

De 3 specialisaties, interieurstyling, vastgoedstyling en opruimcoaching zijn nauw met elkaar verbonden. Alles begint met opruimen en afscheid nemen van spullen, dat is een proces. Daarna volgt de opbouw naar een snelle verkoop van de woning en een nieuw interieur in de nieuwe aangekochte woning. Mijn vastgoedstylingen zijn high end, herkenbaar en altijd met dezelfde basis die ik zeer belangrijk vind voor de herkenbaarheid en de kwaliteit van de stylingen. Ik geef 100% aan alle opdrachten, alles moet kloppen. Dit geldt natuurlijk ook voor de interieurstylingen. Deze zijn op maat, naar wens van een opdrachtgever en de beloning zit hem in het feit dat de uitvoering er net zo uit ziet als het ontwerp. Dat geeft voldoening. Mijn doelgroep is helder. Dit zijn mensen die snel hun woning willen verkopen, rust in hun hoofd en huis en nu eindelijk eens hun droominterieur willen.

De stijl van interieurstylist Marcella

Minimalistisch chique. Een prachtig betaalbaar interieur. In al mijn stylingen voer ik less is more door. Ook thuis. De woonstijl hier in huis is een combinatie van industrieel en bourgondisch. Veel staal, zwart, hout en grove natuurlijke materialen. De muren zijn blauw-zwart, autumn gold, vol veen en wit. Verspreid over de verschillende verdiepingen. Er staan niet veel spullen in de woning, alles is in balans. Er staat een blog op mijn website waar je even binnen kunt kijken in mijn interieur. 

moodboard m id interieuradvies

Een hele verbouwing

Ik restyle mijn eigen huis, ondanks mijn vak, niet vaak. We hebben een stevige fundering ontworpen voor ons huis. We zijn 8 maanden binnen bezig geweest met verbouwen en alles is nu naar ons zin. Afgelopen zomer was ons laatste project, een 144m2 dakterras met moestuin aan de beurt. We zijn nu klaar met alles na 4 jaar! 

Favoriete woonaccessoire van Ookinhetpaars

De items van lamswol en merinowol. Prachtige spullen.  Omdat ik zelf ook woonaccessoires van merinowol maak is dit wel echt een favoriet.

De ultieme stylingtip van Marcella

Less is more, vind ik wel echt een waardevolle tip om te delen. 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.