Eindeloos combineren met beige in huis

blog beige interieur tips

Eindeloos combineren met beige in je interieur

Beige is een zeer veelzijdige kleur, al zullen veel mensen dat niet meteen beamen. Beige, dat is toch saai, dat is toch de kleur die je alleen nog ziet als je thee drinkt bij je oma. Nee hoor, dat is beslist niet waar. Beige is een hippe kleur die je op verschillende manieren kunt toepassen in je interieur. Inderdaad is het een kleur die prima past bij mensen voor wie het allemaal niet zo hip en flitsend hoeft. Een warme kleur die rust en bedachtzaamheid uitstraalt. Die prima past in een klassiek interieur met bruintinten. Mooie kussens op een houten bankstel van beuken of eikenhout. Daar is beige inderdaad zeer geschikt voor. Zeker omdat de kleur in diverse tinten verkrijgbaar is. Maar er kan veel meer met beige.

beige interieur inspiratie Nonki Azariah

Hou je van felle kleuren? Combineer met beige

Misschien ben jij iemand die houdt van felle kleuren. Paarse kussens op de bank, een rode woondeken, een felblauwe plaid. Allemaal prima, maar er moet ook een beetje rust in het interieur komen want anders is de kans aanwezig dat je er uiteindelijk hoofdpijn van krijgt, en als het jou niet overkomt dan wellicht je gasten. Dus combineer die hippe felle kleuren met rust. Rust vind je in beige. Als je felgekleurde kussens op de bank leuk vindt, combineer dan met een beige woondeken om juist het accent op de kussens te leggen. Andersom kan natuurlijk ook. Een mooie wollen plaid in vrolijke kleuren, afgewisseld met mooie beige kussens. Zo creëer je een mooi geheel dat niet snel gaat vervelen. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Goround kussens. Hier wordt beige of crème vaak gecombineerd met andere tinten en ook met mooie details.

beige interieur kussens plaid

Beige gaat niet snel vervelen

Veel kleuren die voor het interieur worden gebruikt zijn aan mode en trends onderhevig. Vooral sprekende kleuren zoals oranje, groen en paars zijn kleuren die komen en gaan. Maar beige is een kleur die al tientallen jaren onderdeel uitmaakt van onze inrichting. Rustig en onopvallend op de achtergrond zorgt beige ervoor dat je interieur de rust en warmte blijft uitstralen waar je onbewust behoefte aan hebt. Waarmee je je beige plaid, sprei of kussens ook combineert, het kan eigenlijk allemaal.

beige plaid visgraat cashmere

Beige in je interieur past altijd

De kleur beige is de constante factor in veel interieurs. Of je nu in een uitbundige stemming bent en felle kleuren wilt of behoefte hebt aan meer rust. Gelukkig zijn al onze items gemaakt van duurzame materialen die vele jaren mee gaan. Die mooie lamswollen plaid in beige gaat jaren mee en zal dus vele kleurwisselingen in je woon- of slaapkamer overleven.

Laat je inspireren door de beige items van Ookinhetpaars.nl. We hebben diverse artikelen, gemaakt van duurzame en zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerde materialen. Allemaal met zorg geselecteerd voor onze klanten, voor een mooi en stijlvol interieur.

beige kussens gebreid ruiten

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ookinhetpaars
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link