Binnenkijken bij Amanda

blog binnenkijken Amanda interieur

Binnenkijken bij Amanda van Mijnhuisje

Binnenkijken bij iemand is onverdeeld populair. Ik vind het heerlijk en doe er ook veel inspiratie uit op. Heerlijk genieten van andermans interieur. Een groot huis, een klein appartement, het maakt niet uit. Juist iemands persoonlijke stijl en mooie interieur vondsten maakt het binnenkijken zo leuk. Daarom vandaag in onze blog Binnenkijken bij Amanda. Amanda kun je terugvinden op Instagram onder Mijnhuisje Ik volg Amanda al een langere tijd en heb haar zien uitgroeien tot een populaire instagrammer. Terecht want ze maakt prachtige foto’s en heeft een heerlijk, frisse feed.

binnenkijken bloemen

 1. Hoe woon je? (als in huis, appartement, midden in de stad etc)
  Ik woon samen met mijn vriend in Dronten. We wonen nu 6 jaar in ons twee onder één kap huis. Dronten is een dorp, vrij rustig maar alles wat je nodig hebt zit in de buurt. Hiervoor hebben we 6 jaar in Tilburg gewoond, en wie weet gaan we ooit nog wel terug naar de stad! Maar voor nu wonen we prima.
 2. Kun je je interieurstijl omschrijven? Waar hou je van, waar val je elke keer weer op?
  Mijn interieurstijl omschrijf ik als Scandinavisch , modern met veel pasteltinten. Ik ben dol op de combinatie groen en roze. Verder vind je in ons interieur design gemixt met budget items. In een woonwinkel maar ook kringloopwinkel , ga ik nooit met lege handen naar huis.
  binnenkijken keuken roze
 3. Verander je veel in huis, zo ja wat?
  Ons interieur veranderd wekelijks. Dan heb ik het vooral over het schuiven met accessoires. Ik ben er dol op! En ook kan ik er snel aan wennen als iets anders staat, ik weet dat sommige mensen hier moeite mee hebben. Gelukkig vind mijn vriend het allemaal goed en op zijn tijd verfd hij voor mij de muurtjes in een andere tint. Ik denk dat we best vaak iets veranderen, maar dat hoort natuurlijk ook wel bij het “influencen”.
 4. Je bent erg actief op IG en hebt heel veel volgers. Wat vind je zelf zo leuk aan IG?
  Zelf begon ik IG eigenlijk puur voor de lol, en zodat wat bekenden van ons konden zien hoe ons huis zou worden. Had nooit verwacht dat ik echt zoveel volgers zou krijgen! Wat ik leuk vind aan IG is vooral dat ik mijn passie kan delen met andere , dan heb ik het over fotografie en styling. Maar IG is ook echt een wereldje opzich, je treft er mensen met dezelfde interesses, passie en ook kun je er zelf veel inspiratie opdoen!
  binnenkijken badkamer
 5. Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt via IG?
  Oeh dat is lastig! Er komt zoveel leuks op mijn pad door mijn account van samenwerkingen tot vriendschappen. Trots ben ik wel dat @mijnhuisje_ nu echt een bedrijfje is.
 6. Wat is je grootse woonwens?
  Dat zou dan toch stiekem een huis in de stad zijn met deuren ensuite en van die mooie oude ramen! En oja als ik dan toch daar woon graag een pastelkleurige voordeur.binnenkijken flatlay
 7. Wat is de tip van Amanda voor onze lezers?
  Mijn tip is toch wel dat je voor kleur moet durven gaan in je interieur.
Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.