Binnenkijken bij Anke van @onze.casa

Onze Casa

Binnenkijken bij Anke

Anke is gek op rotan, vintage en warme kleuren. Wij zouden haar huis bohemian meets natural noemen, maar zijn benieuwd hoe Anke haar woonstijl zelf omschrijft. Anke deelt de mooiste plaatjes van haar interieur met haar volgers op Instagram. Lees snel verder om te kunnen binnenkijken bij Anke haar huis vol rotan.

Hi Anke! Kun je wat over jezelf vertellen?

Ik ben Anke en ik woon met mijn man en 2 kleuters (4 & 6) in Veghel. In het dagelijks leven werk ik als docent beeldende vorming op een MBO en ben daarnaast creatief in mijn eigen huis

Wat is jouw favoriete interieur/woonstijl?

Ik hou van een mix van bohemian en vintage. Veel natuurlijke materialen en warme tinten. Maar ook oude items met een eigen verhaal vind ik tof. 

Kun je jouw woonstijl omschrijven in drie woorden?

Warm, uniek en eigen. 

onze Casa

Hoe vaak (re)style jij jouw huis?

Te vaak! 🙂 Ik ben gek op behang en wissel dus regelmatig. Ook vul ik mijn interieur aan met nieuwe kringloop schatten. 

Wat vind je zo fijn aan jouw interieur?

Dat de warmte er van af straalt. Overal ontstaan wel gezellige hoekjes en kan ik mijn creativiteit kwijt met stylen. 

Hoe kleed je je bank aan?

Ik hou van kussens en kleedjes…en mijn kids ook. Ze maken graag hutten in de huiskamer, dus komt dat altijd van pas. Ik hou er ook van om in de koude wintermaanden met thee, dekentjes en de kaarsen aan, weg te kruipen op de bank. 

Wissel je vaak van accessoires op je bank?

Eigenlijk wissel ik te weinig; ik vul het momenteel vooral aan waardoor de bank vrij vol ligt.

binnenkijken bij Anke van Onze Casa

In jouw huis zien we veel muurschilderingen terugkomen, waarom heb je hiervoor gekozen?

Tijdens de lockdown kwamen de muren behoorlijk op me af…dus ging ik ze schilderen. Vooral om mijn creativiteit kwijt te kunnen maar ook om ons huis nog meer een thuis te maken. Dat ben ik blijven doen en ik vind het heerlijk. 

Wat is jouw favoriete woon accessoire?

Mijn lamswollen deken! De kleur past werkelijk waar overal en de warmte die je vasthoudt onder deze deken is echt heel fijn. Vooral nu de verwarming wat lager staat dan normaal. 

Wat is jouw ultieme stylingtip?

Wil je een warme sfeer scheppen in je woonkamer dan zijn kussens, plaids en een mooi vloerkleed essentieel. Ook omdat ze jou zelf comfort en warmte geven. Niet geheel onbelangrijk toch? 

Zou jij het ook leuk vinden om door ons geïnterviewd te worden over jouw interieur? Stuur ons dan een DM op insta (@ookinhetpaars) of mail naar info@ookinhetpaars.nl.

Kleur in je interieur magazine

2 reacties op “Binnenkijken bij Anke van @onze.casa

 1. Lydia Knol zegt:

  Hoi, wat een super gezellig plekje en de kleuren zijn prachtig ik vind het kussen met allerlei kleurtjes en het formaat heel mooi! Is dit kussen ook van (ook in het paars) als ik het vragen mag 🙂 En de geweldige poster aan de muur vind ik erg mooi. Heb je ook een insta account?
  Groetjes Lydia

  • Anke zegt:

   Wat leuk om te horen Lydia. Dat kussen heb ik vorig jaar op een bazaar gekocht in Istanbul. Van een lieve oude man waar ik geen woord mee kon communiceren 🙈. Dat had wel z’n charme. Mijn insta is trouwens: onze.casa

   Liefs Anke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.