Binnenkijken bij Danny van @bij_danny

bij danny

Binnenkijken bij Danny

Danny is een echte kunstliefhebber en deelt haar liefde voor interieur en kunst met 13 duizend volgers op Instagram. Wij hebben Danny geïnterviewd over haar woonstijl en ook tips gevraagd hoe wij ook zo’n mooi interieur krijgen. En natuurlijk gaan we ook binnenkijken bij Danny haar prachtige huis. Lees dus snel verder 🙂

Hoi Danny! Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Danny, ik ben 47 jaar ben getrouwd met mijn man Cecco en samen wonen we in ons fijne huis in Assen. Samen met mijn broer en man runnen we een transportbedrijf. In de weekenden hou ik mij onder andere bezig met ons interieur. Ik ben een echte huismus, ben het liefst lekker thuis aan het rommelen of aan het genieten van een goede serie.

Wat is jouw favoriete interieur/woonstijl?

Ik houd van een mix van nieuw met oud. Ik heb veel meubelstukken in huis die tweedehands zijn en die ik zelf heb opgeknapt, onder andere een kast van mijn oma en ook een hele zware eiken eettafel die ik op marktplaats had gevonden.

Kun je jouw woonstijl omschrijven in drie woorden?

Eigen, gezellig en divers.

Bij Danny interieur

Hoe vaak (re)style jij jouw huis?

Ik doe dat bijna iedere week afhankelijk van hoe druk ik het heb met andere dingen. Ik ben niet iemand die om de haverklap muren aan het verven is maar ik pak het klein aan. Met mooie plaids, kussens, kandelaren, vazen, en ook de lijsten op de wanden worden bijna wekelijks gewisseld. Zo heb je toch steeds een ander beeld. Ook verf ik zo nu en dan accessoires en kasten.

Wat vind je zo fijn aan jouw interieur?

Het warme gevoel dat ik krijg als ik binnenstap. Het straalt warmte, gezelligheid en eigenheid uit en daar hou ik van.

Hoe kleed je je bank aan?

Op de bank heb ik kussens liggen.

Wissel je vaak van accessoires op je bank?

Niet vaak. Ik heb wel veel kussens maar momenteel ligt er alweer een tijdje hetzelfde op de bank. Er liggen nu beige tinten en een zachtroze kussen op de bank en die kleuren zijn fijn voor nu en misschien wel voor altijd. Ik had voorheen groen en okertinten op de bank maar dat waren toch niet echt mijn kleuren.

Bij Danny

In jouw huis zien we veel lijsten met posters terugkomen, waarom heb je hiervoor gekozen?

Ik was altijd heel safe als het op inrichting aankwam. Weinig kleur, dat is nog steeds zo eigenlijk, en niet echt een soort van statement in huis. Nadat ik op Instagram diverse mooie gallerywalls voorbij zag komen wilde ik dat ook. Dus nu heb ik een enorme eyecatcher in huis waar mensen altijd even de tijd voor nemen om te bekijken. Inmiddels heb ik meerdere gallerywalls in huis.

Wat is jouw favoriete woon accessoire?

Dat is de heerlijke alpaca sprei van Ecuafina, sinds ik deze heb ontvangen kruip ik er iedere avond onder en soms liggen we er samen onder want hij is groot genoeg om er samen lekker van te genieten.

Wat is jouw ultieme stylingtip?

Ga voor groots, grote planten, grote vazen, overal groepjes kleine spullen bij elkaar oogt al gauw druk en rommelig.

Zou jij het ook leuk vinden om door ons geïnterviewd te worden over jouw interieur? Stuur ons dan een DM op insta (@ookinhetpaars) of mail naar info@ookinhetpaars.nl.

Kleur in je interieur magazine

2 reacties op “Binnenkijken bij Danny van @bij_danny

  1. Lydia Knol zegt:

    Hoi Danny, het plaid op de allerbovenste foto vind ik prachtig en de wand met foto’s en posters ook! Is dit plaid van ook in het paars? Heb je ook een Instagram site met meer foto’s van de inrichting het is helemaal mijn stijl n.l.
    vriendelijk groet Lydia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.