Binnenkijken bij Lotte: een huis vol preloved spullen

Preloved spullen Dusty_corners

Lotte heeft een geheel eigen stijl. Ze is creatief en houdt van preloved spullen. Bij kringlopen vind je vaak de leukste items. Hoe zou Lotte haar eigen stijl omschrijven? Dat lees je in deze blog. En vergeet ook vooral niet even een kijkje te nemen op haar Insta @dusty_corners om meer inspiratie op te doen.

preloved spullen van Lotte

Hi Lotte! Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Lotte, ik ben moeder van 2 heerlijke kids en de vrouw van Niek. Ik ben een echte creatieveling.

Wat is jouw favoriete woonstijl? 

Ik heb niet echt een favoriete woonstijl. Ik kan veel stijlen erg waarderen! Maar ik houd absoluut niet van een saai en grijs met zwart/wit woonboulevard interieur.. Het liefst zie ik een zelf bij elkaar gesprokkeld, persoonlijk en creatief interieur. Alles lekker door elkaar gestyled en vooral niet te strak. Een interieur met een knipoog. 

preloved spullen @dusty_corners

Kun je jouw woonstijl omschrijven?

Eigenlijk zie je dat ook in ons interieur terug. Weinig bij ons in huis is nieuw, wij kopen vooral preloved spullen. Gevonden op rommelmarkten, kringloopwinkels, het grof vuil of Marktplaats. Zelfgemaakt of zelf vermaakt. Vooral niet te serieus! Kleurrijk en eigen.. Ik zou niet weten hoe ik mijn stijl zou moeten omschrijven.. 😉

Hoe vaak (re)style jij jouw huis? 

Voorheen kon ik regelmatig de hele boel omgooien of anders willen. Ander kleurtje of behangetje, andere indeling.. En dat met enige regelmaat. Ik liet me dan teveel meeslepen in wat ik zag op Insta of Pinterest. En er dan vervolgens zo snel op uitgekeken zijn en erachter komen dat het niet bij ons past. Ik werd daar soms echt onrustig van. Tegenwoordig zoek ik dat niet meer zo. Ik geniet enorm van ons interieur zoals het is en de rust die dat met zich meebrengt vind ik heerlijk! Dicht bij jezelf blijven en je interieur laten meebewegen met de flow. Een mens moet altijd wat te wensen houden, tuurlijk! Maar wat komt dat komt. Kijk eens om je heen! En geniet van wat er is..

Wat vind je zo fijn aan jouw interieur?

Het licht! Natuurlijk licht in huis vinden wij erg belangrijk en fijn. Vooral niet te donkere kleuren en teveel harde contrasten.

dusty_corners kleur bank

Hoe ben je tot de keuze van je bank gekomen? 

Ook de bank moest luchtig blijven. Een grote bank wordt al gauw lomp en zwaar als de kleur ook nog eens donker is. Deze gaat lekker op in de rest en daardoor rustig. Lekker wisselen met dekentjes en kussens om het geheel wat interessanter te maken. 

Hoe kleed je je bank aan en wissel je vaak van accessoires op je bank? 

Ik vind het wel leuk om het textiel in huis te wisselen. Regelmatig koop ik andere hoezen voor de kussens of en nieuw plaid. Met een paar andere accessoires op de bank heb je in een handomdraai weer een ander sfeertje! 

keukentafel

In jouw huis zien we veel wit, grijstinten en roze terugkomen, waarom heb je hier voor gekozen? 

Op roze en groentinten raken wij hier nooit uitgekeken. Deze kleuren voelen goed en passen mooi bij de rustige sfeer en gezellige die we voor ogen hebben. 

Je bent natuurlijk fan van preloved spullen. Maar wat is jouw favoriete woonaccessoire van Ookinhetpaars? 

Mijn favo van Ookinhetpaars is het heerlijke roze wollen deken! Deze roze plaid is van het Scandinavische merk Klippan. Makkelijk in onderhoud, vrolijk en veelzijdig. Leuk voor op de bank, op bed als knaller, buiten op t terras als het even wat fris is.. 

groen en roze

Wat is jouw ultieme stylingtip? 

Koop preloved spullen. Vaak met een lik verf of een kleine aanpassing geweldig en ook nog eens leuk voor de portemonnee 😉 Wees creatief! 

Zou jij het ook leuk vinden om door ons geïnterviewd te worden over jouw interieur? Misschien gebruik jij ook veel roze en groen, maar heb jij wel een heel andere stijl. Alles mag! Stuur ons een DM op insta (@ookinhetpaars) of mail naar info@ookinhetpaars.nl.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.