Binnenkijken bij Natalie @casa.color: eclectisch interieur

Eclectisch interieur @casa.color

Natalie zet regelmatig het huis op zijn kop om spullen te verplaatsen of te vervangen. Decoreren is een van haar favoriete bezigheden. Ze houdt ervan om een warm huis te creëren waar je samen kunt zijn met familie en vrienden. Hoe kun je haar stijl het beste omschrijven? Wij zouden zeggen dat het een eclectisch interieur is. Maar wat houdt dit in? Dat lees je in deze blog. En vergeet ook vooral niet even een kijkje te nemen op haar Insta @casa.color om meer inspiratie op te doen.

natalie casa.color

Hoi Natalie! Vertel eens wat over jezelf.

Hoi, ik ben Natalie, 40 jaar en woon in Friesland samen met mijn vriend en onze kinderen.
Ik werk op een middelbare school en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om bezig te zijn met interieur. Van jongs af aan was ik al in mijn slaapkamer aan het schuiven en veranderen met mijn spulletjes. Soms verplaatste ik, tot ergernis van mijn ouders, hun spullen in de woonkamer ook. Ik kan genieten van uitstapjes met mijn gezin, met familie of met vriendinnen. Ik hou van winkelen, uit eten gaan, een film kijken in de bios, maar ook van thuis zijn. Samen spelletjes doen, met z’n allen op de bank een programma of film kijken met hapjes op tafel, het samenzijn.

Wat is jouw favoriete interieurstijl?

Mijn favoriete woonstijl is eclectisch. Bij een eclectisch interieur kunnen verschillende woonstijlen met elkaar gecombineerd worden en blijft het toch een mooi geheel.

En heb je zelf dan ook een eclectisch interieur?

Ja, een eclectisch interieur is eigenlijk ook de woonstijl die ik bij ons huis vind passen, want het is een mix van verschillende woonstijlen.

eclectisch

Hoe vaak (re)style jij jouw huis?

Poeh, tijdens het schoonmaken verander ik eigenlijk altijd wel iets betreft de decoratie. Het wordt verplaatst, vervangen voor iets anders of ik haal iets weg. Daarentegen kan ik lang genieten van de meubels. Dat moet ook wel, want die verplaats en vervang je niet zo snel.

Wat vind je zo fijn aan jouw interieur?

Wat ik fijn vind aan ons interieur is voornamelijk het kleurgebruik. Er was een tijd dat alle muren wit waren, nu hebben ze allemaal een (andere) kleur. Ik vind dat warm en gezellig. Ik vind het belangrijk dat je echt thuis bent in je eigen huis.

Je hebt een eettafel met een bankje en verschillende stoelen, hoe ben je tot deze keuze gekomen?

Dat klopt. We wilden graag een grote tafel waar we met meerdere personen kunnen zitten. We wisten al dat we een bankje wilden, de verschillende stoelen zijn gekozen toen we in de woonwinkel liepen. Zoveel mooi, zoveel keus. We dachten laten we het gewoon combineren!

eettafel binnenkijken

Hoe kleed je je bank aan en wissel je vaak van accessoires op je bank?

Ik ben gek op kussentjes en dat zie je terug op de bank. Een mooie plaid erbij maakt het voor mij compleet. De kussentjes worden regelmatig verwisseld. Een ander kleurtje toevoegen, een printje, een vorm. Ik vind het allemaal leuk!

In jouw huis zien we veel kussens, pasteltinten en natuurlijke materialen terugkomen, waarom heb je hiervoor gekozen?

Ik wil een gevoel van gezelligheid en warmte creëren. Daar word ik echt blij van. Voor mijn gevoel zie je dat terug in natuurlijke materialen, gebruik van kleur en accessoires zoals kussentjes. Pasteltinten zijn mijn favoriet. Zachte, warme kleuren die toch ook rust uitstralen.

bank casa.color

Wat is jouw favoriete woon accessoire?

Mijn favoriete woonaccessoires zijn naast kussentjes een fijn warme plaid waar je s’ avonds lekker onder kan kruipen op de bank met een kop thee.

Wat is jouw ultieme stylingtip?

Kies kleuren en materialen die passen bij de sfeer die jij wil creëren. Zet accessoires bij elkaar om rust te creëren. Maar vooral, doe wat jij leuk en mooi vindt!

Zou jij het ook leuk vinden om door ons geïnterviewd te worden over jouw interieur? Misschien heb jij ook een stijl die je zou omschrijven als eclectisch, maar dan op een andere manier. Of misschien heb jij wel een heel andere stijl. Alles mag! Stuur ons een DM op insta (@ookinhetpaars) of mail naar info@ookinhetpaars.nl.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.