Binnenkijken bij Debby

blog binnenkijken debby

Binnenkijken in het kleurrijke interieur van Urban Debby

Op Instagram deelt Debby haar mooist woonfoto’s. Speciaal voor ons geeft ze een kijkje in haar mooie huis:

Het was geen liefde op het eerste gezicht ons huis, ik moest echt even door het donkere interieur van de vorige bewoners kijken. Inmiddels ben ik verzot op onze jaren 30 woning, die langzaam aan steeds meer ons wordt. We zitten nog vol ideeën, en dat is maar goed ook, want het huis biedt veel potentie.
Onze woonkamer is bijna volledig ingericht met kringloop en Marktplaats vondsten, zo kocht ik onze salontafel voor € 12,50 bij de kringloop. Zulke vondsten maken mij intens gelukkig. Mijn accessoires koop ik het liefste bij Leef in Meppel zoals de prints en mijn HKliving servies, of ik maak het zelf. Mijn vriend vindt op zijn beurt het leuk om dingen over te spuiten, zo was de lamp bijvoorbeeld bordeaux rood, maar nu hij zwart is past hij weer een stuk beter in ons huis.

binnenkijken kast

Een mooie en functionele oude kast

De oude kast vond ik op Marktplaats, ik kocht hem voor een prikkie. Hij is prachtig, staat fantastisch in de woonkamer en de tv staat opgeborgen, ik vind een tv namelijk een doorn in het oog als hij niet aanstaat. Bovenop kan ik weer wat planten kwijt, die heb ik het afgelopen jaar behoorlijk verzameld. De koffer is van mijn opa geweest. Het groene fluwelen stoeltje, “is de stoel van onze bulterriër Iep”, deze kochten we ook op Marktplaats. De macramé hanger is een diy. Voor het stoeltje zoeken we nog een mooie beige plaid.

binnenkijken hond blauwe muur

De verzameling planten

Voor een wat stoerdere look willen we deze witte stenen muur afbikken en we willen hier nog een haard plaatsten. Momenteel staat er hier een deel van mijn planten.

binnenkijken tafel blauwe muur

Een prachtige blauwe muur

De blauwe muur (Lush Indigo extra mat Flexa) blijf ik fantastisch vinden vooral in combinatie met al het groen. De eettafel komt uit ons oude huis, ik wil hem nog heel graag verven. De stoelen kocht ik bij de Kringloop en zijn van Concepta Barcelona. De vloer verhuisden we ook mee, ik vind het niet meer zo mooi, maar we laten het even zo omdat we gaan uitbouwen.
Destijds wilde ik persé een grote eettafel en vind het dan ook erg gezellig om hier met vrienden aan te zitten. Ook is hij de perfecte plaats voor mijn HKliving servies. De lamp van Housedoctor had ik al heel lang op het oog, uiteindelijk kocht ik hem toen hij in de aanbieding was, ik vind hem prachtig.

binnenkijken lamp mokken 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.