Binnenkijken bij Lin_terieur

blog binnenkijken linterieur

Binnenkijken in het eclectische interieur van Lin_terieur

Mijn naam is Linda de Jong, 24 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Remco in Sneek. Wij wonen (nu nog) in een flat. Ruim twee jaar geleden zijn we hier komen te wonen en hier is ook eigenlijk de ‘interieurgekte’ begonnen. Vrijwel iedere dag ben ik met interieur en styling bezig. Ik ben constant aan het schuiven en veranderen in huis en het verveelt nooit. Ik ben erg actief op instagram en sinds kort heb ik ook een blog.
Mijn stijl vind ik erg moeilijk te omschrijven, wat het denk ik het beste omschrijft is eclectisch; dus verschillende stijlen door elkaar. Gooi vintage, design, veel kleuren, modern en flink wat planten bij elkaar en je hebt ons huis. Qua meubels en spullen spaar ik graag voor een design stuk, maar een IKEA meubelstuk of Marktplaats vondst kan mij net zo gelukkig maken.

Een interieur verzamelaar

Ik ben een flinke verzamelaar, soms tot wanhoop van mijn vriend. Ik ben gek op vaasjes, planten, kandelaren, stoelen, kussens, lampen en ook geen enkel tijdschrift beland bij het oud papier zoals op de foto te zien is. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen maar ook hier is de afspraak: iets erin, iets eruit. Op de print op de foto staan allerlei design geïllustreerd door Tessa Besems.

tijdschriften binnenkijkenDe lamp op de foto is van de Ypperlig collectie van IKEA en ontworpen door HAY.

Een nieuwe bank

bank kussens binnenkijkenSinds kort hebben wij een nieuwe bank, de retro bank van HKliving. Wij waren al een tijdje toe aan een nieuwe bank, onze oude was een tweede hands cognac kleurig leren bankstel en paste totaal niet meer bij de rest van het interieur. Toen ik deze zag was ik op slag verliefd en wist ik dat dat ik hem moest hebben. Naast dat hij erg mooi is zit hij ook heerlijk en is het instant mijn favoriete plek in huis. De salontafel is een replica van een design tafel, het tafeltje naast de bank is de LTR tafel van Charles en Ray Eames en de lamp is van de Ypperlig collectie van IKEA en ontworpen door HAY. Het schapenvacht is een diervriendelijk schapenvacht en kocht ik bij een webshop die helaas niet meer bestaat.

De eetkamertafel en -stoelen

eetkamer stoelen binnenkijkenIn het begin zei ik dat wij ‘nu nog’ in een flat wonen. Afgelopen zomer kochten Remco en ik ons eerste huis, het is een prachtige woning uit 1923 van het type herenhuis. Inmiddels zijn de voorbereidingen volop begonnen en kochten wij deze zes DSR stijl stoelen bij Vintagelab15, ook is de eetkamertafel besteld. Wij hebben met een groepje vrienden een eetclub waarbij iedere vrijdag bij iemand anders eten. Ik kan niet wachten tot we heerlijk met zijn allen kunnen eten en borrelen aan onze nieuwe eetkamerset.

De kleur op de muur

woonkamer bruine muurDe kleur op de muur is een beetje een rood/bruine kleur en is van Flexa en heet Lush Umber.
Voor ons nieuwe huis ben ik er nog niet helemaal uit. De muren verf ik eerst allemaal wit om te zien en te voelen wat het licht doet in huis en aan de hand daarvan ga ik kleuren kiezen. En geloof mij, geen enkele muur blijft wit net als de deuren en kozijnen. Die verf ik zwart.
De kast is van IKEA, de miniatuur Panton stoel kocht ik via Marktplaats net als de boxen. Naast de miniatuur Panton stoel zie je een Little bird van Normann Copenhagen.

Ons nieuwe huis

huis buitenkantOp deze foto is ons nieuwe huis te zien, Ik ben verliefd op alle oude elementen die het huis bevat. Misschien mag ik jullie als we er wonen ons nieuwe huis ook laten zien ;).

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.