Binnenkijken bij Linda

blog binnenkijken linda

Binnenkijken in het zonnige huis van Linda

We gaan weer binnenkijken. Deze keer zijn we in het zonnige huis van Linda in Eindhoven. Een stoer huis met een combinatie van wit en kleur. Je kunt Linda volgen op Instagram onder Lindastijlvast. Dit is haar eigen verhaal:

Alweer ruim 4 jaar wonen wij in dit fijne huis in de wijk StrijpR in Eindhoven. Ik woon hier samen met Marc en onze kinderen Dexter (5) en Stella (2). StrijpR is een oud industrieterrein van Philips waar vroeger beeldbuizen werden gemaakt. Een aantal van de oude fabrieken en industriële elementen zijn blijven staan en hebben nieuwe functies gekregen. Het hart van de wijk is de fabriek met winkel en restaurant van Piet Hein Eek. We wonen dus op een hele fijne inspirerende plek.

binnenkijken slaapkamer kinderen

Licht en fris met kleur

Het mooist aan onze woning vind ik de lichtinval vanwege de vele ramen. Elk raam in het huis loopt tot de vloer. Doordat we gekozen hebben voor een hele lichtgrijze gietvloer wordt het lichteffect nog extra versterkt. De basis is dus licht en fris. Door kleur toe te voegen wordt het toch een warm geheel.

binnenkijken slaapkamer

Een groene muur

Wat is nog meer favoriet in ons interieur? In de woonkamer hebben we een lange wand een diepe kleur groen gegeven wat de ruimte veel warmte geeft. Leuk om het groen terug te laten komen in de accessoires bijvoorbeeld een groene plaid op de bank. Tegen die wand hebben we kasten van Ikea in dezelfde kleur groen als de wand geschilderd en opgehangen. Dit was echt nodig om al het rondslingerend speelgoed en knutselspullen een plek te geven.

binnenkijken groene muur roze

De eetkamer en de keuken

Heel blij ben ik ook met de verlichting boven de eettafel. Dit zijn losse lampen die we zelf aan elkaar gelust hebben. Of nou ja zelf, Marc bedoel ik dan.

De eetkamerstoelen, ook favoriet, komen van een vintage Arkana set. Ze zitten heerlijk! Bij de stoelen hoort nog een ronde tafel met trompetvoet. Deze stond in ons vorige huis, maar paste niet mooi in deze ruimte. Hij staat nog op zolder, omdat ik vind dat de set bij elkaar moet blijven.

Het pronkstuk is toch wel onze keuken. Hier hebben we een mega kookeiland staan, mijn grote woonwens was dat. Een echte eyecatcher is het dikke glanzend witte aanrechtblad van composiet. Het loopt aan de zijkanten door tot op de grond.

binnenkijken keuken bloemen

Interieur styling

In mijn styling vind ik het leuk om oud en nieuw en allerlei verschillende stijlen te mixen tot een spannend, maar toch harmonieus geheel. Eclectisch zou ik het willen noemen, al geloof ik dat bijna iedereen zijn of haar stijl tegenwoordig zo omschrijft :-).

Jarenlang heb ik als interieurstylist gewerkt onder de naam Stijlvast. Een superleuke en hectische tijd. Met de komst van de kinderen en een kwakkelende gezondheid heb ik de laatste tijd wat gas terug moeten nemen. Maar binnenkort start ik weer met een nieuw project, niet in interieur deze keer, maar wel iets waar mijn stylistenhart sneller van gaat kloppen. Houdt mijn Instagram @lindastijlvast in de gaten, dan houd ik je op de hoogte!

babykamer rood geel

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.