Binnenkijken bij Nummer 62

binnenkijken interieur nummer62

Binnenkijken in het lichte huis van Nummer 62

Vandaag kijken we binnen in het heerlijke huis van Nummer62.

4 oktober 2016 begon ons avontuur, we kregen de sleutel van ons knusse, oude huisje in Haarlem. Het was liefde op het eerste gezicht! De buitenkant was perfect, de binnenkant een drama. Bijna 7 maanden hebben we geklust. We hebben ons huis helemaal gestript tot er alleen nog vier muren en een dak overbleven. We hebben het zelf ook weer helemaal opgebouwd.

binnenkijken kastje stoel

Groen, licht, Scandinavisch interieur

Zelf? Ja! Nou ja.. mijn vriend Björn heeft bijna alles zelf gedaan. Zo knap! April vorig jaar konden we eindelijk wonen in ons droomhuisje. Terwijl Björn 7 maanden hard heeft moeten klussen had ik ook een belangrijke taak.. de inrichting! Ik wist meteen hoe het er van binnen uit moest gaan zien; groen, licht en Scandinavisch. In die 7 maanden heb ik ons hele interieur bij elkaar gezocht, love it!

binnenkijken groene muur bank

Ons nieuwe, oude huis

Groen is al mijn hele leven mijn lievelingskleur dus het is super fijn dat dit nu een echte trendkleur is en alles in prachtige kleuren groen te koop is. Zo wil ik graag nog een mooie groene plaid voor op de bank. We hebben alles nieuw gekocht op een speciaal item na. Het vintage dressoir is van mijn opa en oma geweest en is in de woonkamer toch echt wel een pronkstuk. Wij zijn heel blij met hoe alles is samengekomen en we zijn stiekem ook wel een beetje blij dat het echt klussen klaar is. We voelen ons vanaf dag 1 helemaal thuis in ons nieuwe/ oude huis.

keukenkastje rek

Is groen ook jouw favoriete kleur?

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.