Binnenkijken bij Nummer 62

binnenkijken interieur nummer62

Binnenkijken in het lichte huis van Nummer 62

Vandaag kijken we binnen in het heerlijke huis van Nummer62.

4 oktober 2016 begon ons avontuur, we kregen de sleutel van ons knusse, oude huisje in Haarlem. Het was liefde op het eerste gezicht! De buitenkant was perfect, de binnenkant een drama. Bijna 7 maanden hebben we geklust. We hebben ons huis helemaal gestript tot er alleen nog vier muren en een dak overbleven. We hebben het zelf ook weer helemaal opgebouwd.

binnenkijken kastje stoel

Groen, licht, Scandinavisch interieur

Zelf? Ja! Nou ja.. mijn vriend Björn heeft bijna alles zelf gedaan. Zo knap! April vorig jaar konden we eindelijk wonen in ons droomhuisje. Terwijl Björn 7 maanden hard heeft moeten klussen had ik ook een belangrijke taak.. de inrichting! Ik wist meteen hoe het er van binnen uit moest gaan zien; groen, licht en Scandinavisch. In die 7 maanden heb ik ons hele interieur bij elkaar gezocht, love it!

binnenkijken groene muur bank

Ons nieuwe, oude huis

Groen is al mijn hele leven mijn lievelingskleur dus het is super fijn dat dit nu een echte trendkleur is en alles in prachtige kleuren groen te koop is. Zo wil ik graag nog een mooie groene plaid voor op de bank. We hebben alles nieuw gekocht op een speciaal item na. Het vintage dressoir is van mijn opa en oma geweest en is in de woonkamer toch echt wel een pronkstuk. Wij zijn heel blij met hoe alles is samengekomen en we zijn stiekem ook wel een beetje blij dat het echt klussen klaar is. We voelen ons vanaf dag 1 helemaal thuis in ons nieuwe/ oude huis.

keukenkastje rek

Is groen ook jouw favoriete kleur?

Kleur in je interieur magazine
[arpw thumbnail="true" limit="3" date="true" excerpt="true" excerpt_length="10" thumbnail_size="full"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

Wil je graag hulp bij het toevoegen van kleur aan je interieur? Laat je inspireren door de ideeën in het Inspiratie E-magazine 'Kleur in je interieur'. Door de tips uit dit e-magazine toe te passen ben jij straks trots op je eigen mooie huis en stap je iedere dag een fijn en warm interieur binnen. Want met kleur maak je van je huis een eigen thuis.
Vraag het E-magazine gratis aan

*Een kleine waarschuwing: het downloaden van dit e-magazine kan zorgen voor enthousiasme en hebberigheid. Je vindt gelukkig in het e-magazine ook de nodige links waarmee je de mooiste producten direct in de webshop kunt bestellen.
Ook ontvang je van ons 2 keer per maand de nieuwste interieurtips, zodat je steeds weer nieuwe inspiratie krijgt voor jouw interieur.