Blauw in je interieur

blauw interieur inspiratie

Variëren met blauw in je interieur

Voor veel mensen is blauw de favoriete kleur. Blauw is een kleur die bij veel mensen in de smaak valt omdat het gemakkelijk kan worden gecombineerd. In je interieur kun je blauw bijvoorbeeld prima combineren met zowel donkere als lichte kleuren. Een zwarte bank met mooie blauwe kussens kan prima, maar ook een off-white bankstel kun je eruit laten springen door er mooie donkerblauwe kussens op te leggen. Bij Ookinhetpaars vind je blauwe kussens in verschillende tinten, zowel effen als met een patroon. Keuze genoeg dus.

kussens plaids blauw

Een warme blauwe plaid voor op de bank

Behalve met kussens kun je de kleur blauw ook prima laten terugkomen door onze fraaie plaids. Een warme blauwe plaid op de bank heeft veel voordelen. De bekleding van de bank blijft langer mooi en de plaid kun je indien nodig in de wasmachine wassen. Daarnaast is zo’n lekkere royale plaid natuurlijk ideaal om onder weg te kruipen op koude winteravonden of als je je niet zo lekker voelt. Wat is er nu lekkerder dan met een grote mok thee je favoriete serie binge watchen onder een heerlijk zachte plaid in een mooie blauwe kleur.

plaid blauw Klippan Samba

Blauw past in ieder seizoen

Blauw is een kleur die niet seizoen gebonden is. Je kunt een blauwe plaid of een paar mooie blauwe kussens het hele jaar door op de bank leggen. Maar ook in de slaapkamer is blauw een prima keuze. Combineer een blauwe deken op je bed bijvoorbeeld met onze wit katoenen dekbedovertrekken en je hebt een mooi opgemaakt bed dat ook nog eens heerlijk warm is. En die lekkere warme blauwe deken kun je in de zomer natuurlijk ook prima mee naar buiten nemen zodat je lekker warm op het terras van de late avond kunt genieten, of de kinderen kunnen heerlijk buiten spelen zonder zich te bezeren of vies te worden. Kortom, onze blauwe plaids en kussens zijn in het hele huis en daarbuiten een aanwinst voor je interieur.

Blauwe plaids gemaakt van puur natuurlijke materialen

Bij Ookinhetpaars vind je uitsluitend kwaliteitsproducten. We hebben een grote voorliefde voor natuurlijke materialen. Onze blauwe plaids zijn gemaakt van onder andere alpacawol, mohair, cashmere en zuivere katoen. Daarbij letten we dan ook nog eens goed op of de plaids en de grondstoffen daarvoor op een dier- en milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Je koopt dus niet alleen een mooi en duurzaam product maar ook nog eens een kussen of plaid die op verantwoorde wijze wordt gemaakt door kleine bedrijven waar we vaak persoonlijk contact mee hebben.

Bekijk ons aanbod aan blauwe kussens en plaids en bestel direct jouw favoriet. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

blauwe plaid kussens

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.