Cadeautips voor de feestdagen | Shop bij Ookinhetpaars

cadeautips voor de feestdagen

Cadeautips voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd om je familie en vrienden (en jezelf!) te verwennen met cadeautjes. Om er heerlijk warm bij te zitten deze winter is een luxe plaid geven natuurlijk perfect! En daarvoor ben je bij Ookinhetpaars aan het juiste adres 🙂 Sinterklaas is ook weer in het land en voor zowel de kleintjes als de volwassenen hebben we leuke producten in het assortiment. Wij geven je inspiratie voor leuke cadeaus, veel lees- en winkelplezier!

cadeautips feestdagen

Sinterklaas

De goedheiligman is weer in het land. Een leuk moment om de kinderkamer op te vrolijken zodat jouw kind lekker op de eigen kamer kan spelen met de nieuwe cadeautjes. Maar ook de volwassenen krijgen cadeautjes van Sinterklaas, mits ze zich natuurlijk goed hebben gedragen 😉

Leuke kinderkussens

Of je nu een volledig trendy gestylede kinderkamer hebt ingericht, of lekker ouderwets voor kleur bent gegaan: met de kleurrijke kussens van ANNI Design kun je alle kanten op. Dit Nederlandse merk staat bekend om de prachtige, kleurrijke ontwerpen. De kussens worden met de hand gemaakt in Nederland. De speelse kleurstelling maakt van de kussens een ware blikvanger voor iedere kinderkamer. Anni Design is het geesteskindje van twee enthousiaste dames, die de kinderkamer kussens zelf ontwerpen en maken. Je kan kiezen uit verschillende patronen, van apenkoppen en olifanten tot robots en wigwams. Extra leuk is dat beide kanten van de kussens een ander patroon hebben. Zo kan je wisselen tussen patroons en vind je altijd een kussen dat perfect bij je kinderkamer past. AnniDesign heeft voor elk wat wils. De kinderkamer kussens zijn van hoge kwaliteit en echte must haves voor op de kinderkamer, wij vinden de kussens ook vrij genderneutraal. In onze blog over een genderneutrale kinderkamer vind je tips over het inrichten hiervan. Maak je kind blij met een kussen van Anni Design!

Shop kinder kussens

Picknickkleden

Maar ook voor de volwassenen zijn er leuke Sinterklaas cadeaus te vinden bij Ookinhetpaars, Sinterklaas, lees je mee?! 🙂 Wat wij echt een fantastisch (en niet per se seizoensgebonden) cadeau vinden is een picknickkleed. We hebben mooie picknick dekens met een zachte kant van wol en een waterafstotende kant zodat het kleed ook bij outdoor gebruik niet snel vuil wordt. Als je er op uit trekt, neem dan één van onze mooie picknickkleden mee en je hebt vast en zeker een heerlijke dag. En nooit natte billen door de waterafstotende laag aan de ene kant van het kleed. Maak een feestje van jouw staycation met een royale picknick met het hele gezin. Onze picknickkleden zijn natuurlijk ook ideaal om te gebruiken als de kinderen lekker buiten willen spelen. Ben je een liefhebber van festivals en andere buitenactiviteiten? Dan hoef je nu niet meer op het koude gras te zitten. Want jij hebt je waterdicht picknickdeken bij je waar je een comfortabel plekje voor jezelf kunt creëren. 
Shop onze picknickplaids

Kerst

It’s the most wonderful time of the year… gezellig met je familie onder de kerstboom cadeaus uitdelen. Tijdens de feestdagen wil je er behaaglijk bij zitten. Shop luxe woonplaids- en kussens van hoge kwaliteit bij Ookinhetpaars. Wij lichten onze favoriete cadeaus van dit seizoen toe.

Sierkussens van Bungalow

De sierkussens van Bungalow zijn van prachtig materiaal en hebben een uniek motief. De kussens stralen echt luxe en gezelligheid uit. De kleuren van de Bungalow kussens zijn zo ontworpen dat ze goed met elkaar matchen. De kussenhoesjes zijn er in twee verschillende materialen. De linnen kussens zijn 50 cm bij 50 cm. De randen zijn mooi naar buiten gestikt waardoor je een dubbel randje aan stof hebt. Het linnen is 100% zacht linnen, een natuurlijk materiaal met ook een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben we velours kussens. Velours heet ook wel velvet of fluweel. Heerlijk zacht dus. De maat van deze velvet sierkussens is 50 cm lang bij 33 cm breed. Ze sluiten aan de zijkant met een paar mooie parelmoeren knoopjes. Bij beiden kun je kiezen voor met een vulling of alleen de kussenhoes. De kussenhoezen zijn natuurlijk lekker makkelijk om leuk ingepakt te geven onder de kerstboom. Met een kleine touch-up of verandering van kussens kun je je woonkamer (of die van je vrienden of familie) al omtoveren in een gezellige en luxe sfeer!

Duurzaam cadeau? Recycled wol!

Je kunt een wollen plaid niet alleen gebruiken als deken voor op de bank of gebruiken als je buiten wilt zitten om in de winter naar de sterrenhemel te kijken bijvoorbeeld. Je kunt ‘m ook gebruiken als wollen deken, zeker de wat grotere maten. Een wollen deken is heerlijk op je bed als extra laagje aan je voeteneind of over je hele bed heen. Wol is vuil afstotend en dus heeft ie weinig onderhoud nodig en hoef je ‘m eigenlijk niet te wassen. Op je bank combineer je onze fraaie wollen plaids met mooie wollen sierkussens in een bijpassende kleur om er een mooi geheel van te maken. En bij Ookinhetpaars hebben we ook dekens van recycled wol in het assortiment.

We hebben plaids van recycled wol van The Tartan Blanket Company en Klippan. Deze plaids zijn gemaakt van stukjes wol die tijdens het weefproces uit de machines vallen, normaal worden die weggegooid maar nu opnieuw tot draden gespind en weer gebruikt. Op deze manier ontstaat er dus recycled wol. En deze plaids zijn kwalitatief net zo goed als plaids van niet recycled wol. Win-win!

Recycled wol Tartan Blanket

Veel shopplezier bij Ookinhetpaars!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.