De leukste items voor een zomers interieur

zomers interieur

De leukste items voor je interieur in de zomer, voor binnen en buiten

De zomer staat weer voor de deur. Tijd om leuke, zomerse kleuren in huis te halen. De leukste items voor je interieur in de zomer vind je natuurlijk bij Ookinhetpaars! Het zou uiteraard super zijn als we dit jaar de zomer (deels) op een zonnige bestemming kunnen doorbrengen, maar ook thuis in Nederland kun je prima vakantievieren! Dan is het wel leuk om je huis zomerproof te maken. En voor de warme zomerdagen en avonden is het ook fijn om buiten in de tuin of op het balkon een gezellige plek te maken. Bij Ookinhetpaars vind je volop inspiratie voor een zomers interieur. Kussens in vrolijke kleuren geven je zithoek gelijk een zomerse uitstraling. Een mooie katoenen plaid op de (tuin)bank is ook heerlijk voor de wat koelere avonden in en om het huis. In dit blog geven we je inspiratie met zomerse producten van Ookinhetpaars, zo maak jij van jouw huis een zomerse bestemming!

zomerse pasteltinten

Heerlijke plaids van Lantara voor de zomer

Heb je onze heerlijke plaids van Lantara al ontdekt? Deze katoenen plaids hebben een prachtig design en zijn beschikbaar in verschillende zomerse kleuren. Deze plaids zijn ideaal voor op je bank tijdens een heerlijk avondje Netflixen op je vrije zomeravond. Daarnaast kun je ze ook gebruiken als deken tijdens de hete nachten. We gaan er even vanuit dat de meeste mensen in Nederland geen airco hebben in huis 😉 De plaids van Lantara zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, geschikt voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden. Kun je dus heerlijk samen of alleen onder wegkruipen.

picknicken en relaxen in de tuin

Shop de Lantara plaids

Kussens in zomerse kleuren en prints

Bij Ookinhetpaars hebben we genoeg zomerse kussens in het assortiment, voor ieder wat wils! Neem bijvoorbeeld de linnen kussens van Bungalow, deze kussens in prachtige neutrale kleuren zijn goed met andere items te combineren qua stijl en kleurstelling. Linnen is een heerlijk licht materiaal, ideaal voor tijdens de zomer. Tevens zijn de kussens beschikbaar in (iets) minder neutrale kleuren zoals olijfgroen, mosterdgeel, oranje en denim blue. Gecombineerd met de kussens in neutrale, aardse kleuren kun je hier een mooi geheel van maken. Of combineer ze juist met de kussens van Home Junky. Deze kussens hebben een vrolijk motief en knallen er echt uit. Hiermee krijg je meteen een speels, zomers effect op jouw (tuin)bank. De pastelkleurige kussens van het merk RosenberghCph zijn ook perfect voor in de zomer. Deze kussens passen vanwege de pasteltinten bij vrijwel alle andere kleuren. Je kan ook het formaat van de kussens afwisselen, neem een paar vierkante kussens en combineer ze met een aantal rechthoekige. Zo heb je een fijne ondersteuning voor je onderrug en oogt het geheel wat losser.

Kussens voor je lounge- of ligstoel

En wat te doen met die lounge of ligstoel die supermooi in jouw tuin of op jouw balkon staat maar nog niet comfortabel ligt omdat er geen kussens in liggen? Ook daar hebben wij aan gedacht! Hier passen de matraskussens van Bungalow namelijk goed bij! Dit zijn neutrale maar zeker geen saaie kussens vanwege het leuke paisley patroon. De matraskussens zijn met dit patroon echter niet te druk omdat ze met mooie lichte kleuren afgewerkt zijn. Naast de matraskussens met paisley patroon kun je ook kiezen voor een prachtig bloemenmotief. Klinkt misschien oubollig (‘bloemetjesgordijn..’) maar is het zeker niet! De afmeting van de paisleymatraskussens is 100 x 50 x 5 cm en de matraskussens met bloemenmotief is 180 x 70 x 7 cm, even kijken welk formaat het best bij jouw ligbed- of stoel past dus 🙂 De matraskussens zijn leuk te combineren met de andere kussens van Bungalow. De rechthoekige kussens van dit merk hebben net als de matraskussens leuke kwastjes aan de uiteinden. Helemaal leuk toch?

heerlijke kussens van Bungalow

Bekijk de matraskussens

Grand foulards van Bonbini, ideaal voor de zomer

Deze leuke plaids van Bonbini hebben een diamantpatroon. De afmeting is ideaal voor een tweepersoonsbed of grote (tuin)bank. De kwastjes aan de onderkant geven de plaid een zomerse afwerking. Dit katoenen sprei is tijdens een warme zomeravond (of nacht) heerlijk op bed met alleen een laken eronder. De sprei is er in verschillende kleuren, felle kleuren zoals rood, blauw en koraal maar ook in grijs en zwart. Door de combinatie van zwart met taupe geweven hou je je bank rustig met deze grand foulard en kun je ‘m met allerlei kleuren kussens combineren. Dus zwart klinkt misschien niet direct zomers, maar door deze neutrale kleur kun je er juist een vrolijk geheel van maken met kussens in fellere kleuren! Met deze gran foulard kun je echt alle kanten op.Zie de mooie producten van Bonbini

Veelzijdige picknickkleden 

De picknickkleden van The Tartan Blanket Company kun je vrijwel elk seizoen gebruiken vanwege de waterafstotende onderkant. Echter hopen wij op een warme zomer dus is dit waterafstotende aspect hopelijk niet nodig 😉 De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren en prints. In deze periode is het picknickkleed je ideale reisgenoot. Op te rollen en te dragen als tas. Op het strand gebruik je ‘m als deken om met het gezin op te zitten en in het gras kun je er lekker op picknicken. Ook ideaal om te gebruik als speelkleed in de tuin of bij de camping voor de kinderen. De laatste jaren zijn we verwend met lange warme zomerdagen en heerlijke zwoele zomeravonden. Lekker in de tuin zitten tot laat in de avond en genieten van een wijntje en een goed gesprek, ook hiervoor kun je je picknickkleed natuurlijk goed gebruiken!

picknickkleden en zomerse kussens Ga naar de picknickkleden

Fris de kinderkamer op met zomerse kleuren

Niet alleen je woonkamer en buitenplek maar ook de kinderkamer moet natuurlijk uit zijn winterslaap worden gehaald. Een fris katoenen ledikantdeken in stralende zomertinten en leuke motieven geeft direct een andere sfeer aan de kamer van je kind(eren). Bijvoorbeeld met deze mooie deken van Klippan met leuke polkadots in de kleur van de zon: geel? Maak de kamer af met een leuk bijpassend knuffeldoekje. Deze doekjes kun je ook meenemen op vakantie of tijdens een dagje uit. Hier zal jij jouw kleine spruit vast heel blij mee maken!

baby en kinderkamer in zomerse sferen

Meer Klippan ledikantdekens zien_

Zoals je hebt kunnen lezen hebben we bij Ookinhetpaars we volop ideeën voor een fris en zomers interieur. Bekijk ook ons gratis online magazine ‘Kleur in je Interieur’, die je hieronder aan kunt vragen. Toch meer advies nodig? Dat kan! Kijk daarvoor op onze advies pagina. We wensen je veel plezier met het zomerproof maken van jouw huis!

 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.