De nieuwe kleuren voor het interieur

Ookinhetpaars

Is jouw huis al klaar voor het gezelligste seizoen van het jaar?

De herfst komt eraan. Het gezelligste seizoen van het jaar met mooie warme kleuren en zachte, aaibare stoffen. Heb je ook al zo’n zin om je huis een warme najaarslook te geven? En vind je het leuk om dat te doen met de kleuren die je komend seizoen veel gaat zien. Dan wil je vast weten wat de kleuren die dit najaar en winter een grote rol gaan spelen. Wij vertellen je er alles over.

Bruin in je interieur

Bruin is terug van lang weggeweest. Mooi, warm chocoladebruin is de basiskleur die je komend seizoen veel gaat zien in je interieur. Het chocoladebruin is er overigens niet in 1 tint, maar in meerdere schakeringen, zoals de kleur kaneel. Mooie bruintinten doen het altijd goed in dit seizoen. Varieer er eindeloos mee want het voordeel van bruin is dat het bijna altijd bij elkaar past als je bijvoorbeeld een warme plaid op de bank wilt combineren met heerlijk comfortabele kussens.

plaid deken wol bruin bos

Mosterdgeel doet zijn intrede

Zagen we al veel geel afgelopen jaren, dan was dit met name okergeel. Dit seizoen wordt het geel nog een tikkeltje donkerder, war zwaarder en dus wat warmer. Mosterdgeel doet ook zijn intrede in de woonkamer, de slaapkamer en andere ruimtes waar je graag komt voor ontspanning. Een mooie donkergele tint die prima combineert met de andere kleuren die je komend seizoen veel gaat zien.

Chilipeper en Biker Red, spannende namen voor mooie kleuren

Ook nieuw is rood, die je ziet in twee belangrijke tinten. Als eerste is er een middenrode kleur die ze chilipeper noemen. Daarnaast een donkerrood, een warme tint bordeauxrood die als Biker Red zijn intrede doet. Rode tinten geven veel warmte. Rood is wellicht wat minder geschikt voor grote oppervlakken zoal je muren of je bank, al kan dat natuurlijk wel. Vaker zie je deze rode tinten terug komen in de woonaccessoires. En bij woonaccessoires denken wij van Ookinhetpaars natuurlijk meteen aan een paar mooie kussens. Kies je daarnaast ook nog eens je kussens in een aaibare zachte stof, zoals je ziet bij velvet kussens, dan haal je helemaal de warme sfeer naar je bank.
Houd je van iets bijzonders dan kies je natuurlijk voor de lievelingskleur van onze webshop: Paars. Paars ga je dit seizoen eindelijk weer zien in het interieur. Paars is heel mooi te combineren met rood, lekker warm. Maar ook goed te combineren met groen of oud roze en laat dat net ook nieuwe kleuren zijn voor komend interieur seizoen 2019-2020.

kussen bordeauxrood

Dennengroen en oud roze maken het najaarspalet compleet

Groen zie je net als geel al een hele tijd in de interieurs. Net als geel wordt het groen ook een tintje donkerder komend seizoen. Dennengroen komt er aan. Een mooie donkere tint, die uitstekend combineert met eigenlijk alle kleuren uit het nieuwe kleurenpalet. Dus heerlijk mixen en matchen. En kleur nummer drie die je al langer ziet is roze. Veel pastelroze de afgelopen seizoenen, vooral te zien met andere pastellen zoals lichtblauw en met veel wit. Dit najaar wordt het roze wat vuiler, alsof er een grijs of bruin zweem in zit. We noemen dit oud roze. Ook weer een stuk warmer dan het pastelroze van afgelopen voorjaar en zomer.

plaid donkergroen ruiten

Geniet met volle teugen van de herfst

Ben jij iemand die opziet tegen het korter worden van de dagen? Geef jezelf dan wat afleiding door je huis ‘herfstklaar’ te maken met onze mooie items. De bovengenoemden tinten komen rechtstreeks uit de natuur. In de herfst gaat de natuur langzaam over van fris groen naar de mooie herfstkleuren bruin, geel, rood en donkergroen. Juist die overgang is zo mooi om te zien in het bos of op de hei. Wil je die mooie warme kleuren ook in je interieur, bekijk dan wat Ookinhetpaars aan mooie nieuwe items in de webshop heeft. Een heerlijke plaid om lekker onder weg te kruipen, een fraaie deken om ook je slaapkamer warm in te richten voor de naderende herfst. Mooie kussens, geweven van de mooiste stoffen en in fraaie patronen. Je kunt je hart ophalen als je verlangt naar een warme en gezellige herfst bij de open haard of gezellig op de bank met een goed boek of een leuke serie. Ookinhetpaars heeft weer prachtige nieuwe collecties kunnen inkopen, waarbij duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen altijd op nummer 1 staan. Je vindt in onze uitgebreide collectie kussens, plaids en dekens altijd wel iets moois dat perfect in je interieur past. Sommige items zijn in verschillende maten verkrijgbaar zodat je deze kunt afstemmen op jouw eigen wensen. Verwen jezelf met iets moois voor de herfst en bestel het nu direct in onze webshop.

Kleur in je interieur magazine

Een reactie op “De nieuwe kleuren voor het interieur

  1. nelly zegt:

    Morgen doe ik de plaid op de post,een nieuwe is besteld!
    tot nu toe verliep alles naar wens .
    Zeer goede service,heel persoonlijk, je krijgt het nodige advies .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.