De vrolijke babydekens van Fresk | Nieuwe collectie

babydeken

De vrolijke babydekens van Fresk | Nieuw bij Ookinhetpaars

Ben je op zoek naar een origineel kraam cadeau en wil je iets geven wat niet iedereen al geeft? Een katoenen babydeken van Fresk is super leuk om te geven als kraamcadeau. En de deken kun je natuurlijk ook cadeau geven tijdens een babyshower. Zo’n dekentje is echt een cadeau waar je ouders heel blij mee maakt.  In deze blog lichten we verder toe wat je kan verwachten van de nieuwe collectie van Fresk.

Traditionele kleuren

De dekens van Fresk zijn een mooie aankleding voor de babykamer, een roze deken is natuurlijk een klassieker om te geven als cadeau voor een meisje. We hebben verschillende kleuren roze, van licht- tot donker. De ene kant van deze fijngebreide babydekens zijn roze met een print en de is gemêleerd. Uiteraard heeft Fresk ook de leukste dekens in de traditionele jongenskleur blauw. De ene kant van deze babydekens zijn blauw met de print in offwhite, en de andere kant is precies andersom. Super leuk effect! Bekijk hier de blauwe dekens.

roze dekens Fresk

Biologisch katoen

De dekens zijn gemaakt van heerlijk zacht biologische katoen. Dat betekent dat er bij het maken en verwerken van het katoen geen schadelijke stoffen gebruikt worden. Super veilig voor je kindje dus. En het zachte katoen is ideaal voor een teer babyhuidje. Katoen is bovendien erg onderhoudsvriendelijk, je kan het gewoon in de wasmachine doen. Lekker praktisch!

Fresk blauw

Alle kleuren van de regenboog

Natuurlijk zijn er tegenwoordig ook veel ouders die niet voor traditioneel roze en blauw kiezen. Hierover kun je meer lezen in onze blog over genderneutrale kinderkamers. De babydekens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en designs. Je kan zo een bijpassende deken uitzoeken bij je ledikant of babykamer. De dekens van Fresk hebben een maat van 80 bij 100 centimeter of 100 x 150 cm. De grote maat is voor een ledikant. De dekens zijn ook buiten het bedje te gebruiken. Sla ‘m bijvoorbeeld om je kindje heen op de bank, gebruik de deken als speelkleedje op de grond, of geef ‘m een mooi plekje in de kinderkamer voor een warme en gezellige sfeer. Bij Fresk is er genoeg keuze, voor ieder wat wils!

collectie babydekens

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.