Duurzame Nederlandse merken | NIN-NIT, Raaf en ANNIdesign in de schijnwerpers

duurzame Nederlandse merken

Duurzaamheid is niet langer slechts een trend, maar een cruciale pijler in de interieurindustrie. Nederlandse merken lopen voorop in deze beweging en bieden een scala aan duurzame opties voor consumenten. In deze blog zullen we ons richten op drie vooraanstaande duurzame Nederlandse merken: NIN-NIT, Raaf en ANNIdesign. En hun prachtige kussens hebben wij natuurlijk in het assortiment.

Haal de natuur in huis met NIN-NIT

Bij dit merk ligt de nadruk op hoogwaardige, natuurlijke materialen. De kussens van NIN-NIT zijn echt pareltjes om te zien.

De bedenkers van NIN-NIT, broer en zus Humphrey en Nicky, zijn echte natuurliefhebbers. Daarom proberen zij hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. De kussens worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Daarnaast worden de producten in Nederland geproduceerd. NIN-NIT staat voor kwaliteit en eerlijke producten voor een eerlijke prijs. En ook voor sfeer en gezelligheid in je tuin of op je balkon is NIN-NIT een geweldige optie, want ze hebben ook een prachtige collectie buitenkussens! En de tafelkleden kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Duurzaamheid en design gaan hand in hand bij dit mooie merk, en daar staan wij van Ookinhetpaars natuurlijk volledig achter.

Raaf: sierlijke kussens met oog voor detail

Raaf, een ander Nederlands merk met een passie voor natuurlijke eenvoud en ambacht, biedt een prachtige collectie duurzame kussens. De bedenker van Raaf is Mirjam van den Dungen. Ze heeft een woonwinkel gehad en hier vond ze haar liefde voor stoffen, kleuren, en styling. En nu heeft ze dus het duurzame merk Raaf, waar wij als Ookinhetpaars heel blij mee zijn!

Wat Raaf onderscheidt, is de aandacht voor details. De kussens van Raaf zijn vaak voorzien van handgemaakte afwerkingen en subtiele patronen die de natuurlijke inspiratie weerspiegelen. Dit maakt elk kussen uniek en zorgt voor een warme, gezellige uitstraling in elk interieur. De Raaf kussens worden met liefde in Nederland ontworpen en handgemaakt binnen Europa.

Raaf gelooft ook in de kracht van tijdloos design en biedt kussens die zowel stijlvol als functioneel zijn. Deze kussens zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, waardoor jij er lang van kunt genieten.

ANNIdesign: vrolijke kussens voor de kleintjes

De dames achter ANNIdesign zijn Anne en Ingeborg. Ingeborg is de ontwerper en fotograaf en Anne regelt alles achter de schermen. de regeltante. En natuurlijk hebben wij de leuke kussens van ANNIdesign in ons assortiment.

Wat de kussens zo uniek maakt is dat ze zelf ontworpen of handgemaakt zijn. De vrolijke kussens kussens zijn dubbelzijdig. Zo kun je ze op twee manieren gebruiken. Zo geven ze echt sfeer en gezelligheid aan je kinderkamer. De kinderkamer kussens zijn van hoge kwaliteit en echte must haves.

Conclusie duurzame Nederlandse merken

De Nederlandse merken NIN-NIT, Raaf en ANNIdesign hebben een prachtige collectie duurzame kussens die zowel comfortabel als milieuvriendelijk zijn. Deze kussens zijn meer dan alleen decoratie; ze zijn een statement van bewuste keuzes en een investering in comfort en duurzaamheid voor de lange termijn.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.