Een heerlijk terras

blog heerlijk terras

Lekker buiten relaxen op je eigen terras

De zomer komt er aan dus verplaatst het leven zich steeds meer van binnen naar buiten. Hou je van styling en ben je altijd bezig met je interieur, dan kun je het natuurlijk niet laten om ook buiten een mooi, gezellig en sfeervol geheel te creëren. Maak van je tuin een verlengstuk van je huis door de sfeer van binnen ook buiten terug te laten komen, Want op je terras of veranda kun je lekker losgaan met mooie woonaccessoires die de tuin een extra dimensie geven naast het groen van de planten en het gras. Hou je accessoires rustig zodat je planten goed uitkomen Bij al het groen passen bijvoorbeeld grijze kussens of een leuke grand foulard heel goed.

grand foulard zwart-wit
Voor het leven in de tuin zie je dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van een daybed of een hangstoel. Is eens wat anders dan een hangmat, waar toch altijd moeilijk in of uit te kruipen is, en het standaard loungeset op het terras. Persoonlijk vind ik deze alternatieven ook een prima oplossing voor de wat kleinere tuin. Je creëert met weinig middelen een knus hoekje en je houdt nog ruimte over.

plaid beige visgraat
Een daybed is zo gemaakt met pallets. Of heb je ergens nog een mooi oud bed of hoofdbord staan? Niet weg doen maar voorzie ze van een nieuwe laag verf (gebruik wel buitenverf) en in een mum van tijd heb je een nieuw plekje.Op mijn verlanglijst staat een rotan daybed. Niet alleen maar omdat die mooi is. Hij is licht en dus makkelijk te verhuizen naar elk hoekje in de tuin waar je wil genieten.
Het ideale plekje al gevonden voor je daybed? Je maakt het plaatje helemaal af met leuke tuinverlichting, planten in potten en het royaal te voorzien van zomerse plaids en heerlijk zachte kussens.
Zo, en dan is het gewoon nog maar een kwestie van rust nemen en genieten.

O en heb je geen tuin of terras. trek er dan op uit naar een park en geniet daar van de buitenlucht. Vergeet natuurlijk niet je picknickkleed mee te nemen.

Gastblog van Kim Lembrechts van Stijllink

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.