Een nieuw hoofdkussen

blog nieuw kussen

Een nieuw hoofdkussen

Heb jij dat nou ook? Dat je veel te lang met iets door blijft gaan, terwijl het eigenlijk al een tijdje aan vervanging toe is. En als je dan een nieuwe hebt, je denkt: waarom heb ik dit niet veel eerder gedaan?
Ik had dat dus met mijn hoofdkussen. Elke keer als ik het beddengoed verving dacht ik: ja ik moet echt een nieuwe. Daarnaast ben ik al niet de beste slaper die er is, dus ook ‘s nachts had ik soms last van mijn toch wel te oude kussen.

hoofdkussen en dekbedovertrek

Tijd voor een nieuw kussen

Dus het werd echt tijd voor een nieuwe. Maar ja hoe kies je nu een goed nieuw hoofdkussen? Om nou naar een beddenzaak te gaan en op elk kussen vijf minuten te gaan liggen? Veel nut heeft dat volgens mij niet. Op zich beviel mijn oude kussen qua hardheid en vorm me wel dus zoiets moest het gaan worden. En toen kwam ik terecht op de hoofdkussenwijzer. Wat een uitkomst zeg! Je vult een paar vragen in en je ideale hoofdkussen komt er uit rollen. Nou die moest het dus worden.

kussens slaapkamer grijs

Het ideale hoofdkussen?

Een paar dagen later werd het hoofdkussen bezorgd. Natuurlijk meteen een hoes er om en op bed gelegd. En toen kwam natuurlijk de praktijk: hoe slaapt het nieuwe kussen? Of het aan het kussen ligt of niet maar de eerste nacht sliep ik als een os (en dat heb ik als slechte slaper niet vaak). Het kussen lag echt heerlijk. Helaas was het ook weer geen wondermiddel voor elke nacht die ronkende os, maar ook de nachten erna beviel het kussen me prima. Niet te hard en niet te zacht. Niet te dik en niet te dun. Mijn nieuwe hoofdkussen is goedgekeurd en ik kan er weer een hele tijd mee vooruit. En heb mezelf meteen maar een nieuw dekbedovertrek cadeau gedaan 😉

Slaap lekker!

slaapkamer kussens dekens

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.