Een zomers interieur

blog zomers interieur

Zomervakantie in Zuhause kan best heel gezellig zijn

Vanwege de coronacrisis waar we sinds maart 2020 mee moeten dealen zit een vakantie buiten de deur er voor veel mensen niet in. Maar ook thuis kun je het natuurlijk best gezellig maken. Zeker als het weer een beetje wil meewerken, maar zelfs als dat niet het geval is kun je het in huis nog gezellig maken. Bij Ookinhetpaars vind je volop inspiratie voor een zomers interieur. Vrolijke kussens op de bank geven je zithoek gelijk een zonnige uitstraling. Datzelfde effect bereik je met een mooie katoenen plaid op de bank.

plaid geel zomer buiten

Pimp je lounge set met knusse kussens

Heb je een loungeset met standaard kussens? Daar kun je een hele gezellige chillplek van maken met extra kussens in mooie bijpassende kleuren en een katoenen plaid die je lekker om je heen kunt trekken als het na zonsondergang wat frisser wordt. Kussens met een katoenen hoes voelen heerlijk koel aan en beven je bovendien de mogelijkheid om in een gemakkelijke houding van de zon of van de avond te genieten.

blog zomer

Lekker lang buiten zitten, ook als de thermometer wat achterblijft

De laatste jaren zijn we verwend met lange warme zomerdagen en heerlijke zwoele zomeravonden. Lekker in de tuin zitten tot laat in de avond en genieten van een wijntje en een goed gesprek. Maar ook als de temperatuur wel onder de 25 graden zakt als de zon onder is, kun je nog heerlijk buiten genieten. Onder een lekker warme plaid of grand foulard kun je heerlijk buiten genieten, ook als het wat frisser wordt. ook is de zomer natuurlijk een [erfecte periode om er op uit te gaan. Vergeet dan je picknickkleed niet.

plaid blokken geel buiten

Fris je slaapkamer op voor de zomer

Niet alleen je woonkamer maar ook de slaapkamer moet natuurlijk uit zijn winterslaap worden gehaald. Een fris katoenen dekbedovertrek in stralende zomertinten is dan een prima keuze. Of wat dacht je van smetteloos en fris wit, prima te combineren met ongeacht welke kleur de verdere inrichting van je slaapkamer ook heeft. Bij Ookinhetpaars hebben we volop inspiratie voor je om je slaapkamer zomer klaar te maken. Vergeet dan niet om gelijk een paar vrolijke kussens uit te zoeken die je bed extra gezellig maken. Bovendien zijn ze erg handig als je in bed tv wilt kijken of wilt lezen.

Bij Ookinhetpaars hebben we volop ideeën voor een fris en zomers interieur. Bekijk ook ons gratis online magazine ‘Kleur in je Interieur’, die je hieronder aan kunt vragen.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.