Elvang nieuwe collectie kussens en plaids

blog Elvang collectie

Elvang, de nieuwe collectie kussens & plaids: de Latitude serie

Het prachtige Deense merk Elvang heeft een nieuwe collectie; de Latitude collectie. Uiteraard kochten wij een aantal items in voor onze webshop. Wij kozen vier kussens en bijpassende plaids.

plaids alpacawol Elvang

Elvang, een fairtrade merk

Eerst willen we jullie iets vertellen over dit prachtige merk dat het fairtrade keurmerk heeft. Elvang is een jong Deens merk, gespecialiseerd in producten van alpacawol. Deze wol is heerlijk zacht en voelt altijd fijn warm aan. De alpacawol is hypoallergeen en uiteraard fairtrade. Elvang combineert hiermee “the best of both worlds” het prachtige, zachte alpacawol uit Peru en het stoere Scandinavische design. Alle producten worden speciaal gemaakt in een kleine fabriek in Peru. Elvang werkt uitsluitend fairtrade, de alpacawol is 100% ecologisch verantwoord, er wordt gelet op het welzijn van de berglama’s en de medewerkers hebben goede werkomstandigheden.

 

De alpacawollen plaids

De plaids die wij kozen hebben mooie degelijke kleuren die in ieder interieur passen. Ze zijn perfect met elkaar en met de kussens te combineren. Kies je voor de warme jeans blauwe plaid dan kies je voor een stoere deken die perfect in een warm interieur past. Combineer je een blauwe plaid met grijs dan maak je het geheel wat stoerder. Pak je de mintgroene kleur er bij dan kies je voor een wat vrouwelijkere uitstraling. Deze plaids zijn ook ideaal voor buiten, fijn op de lounge bank onder de veranda of op de stoel op het balkon. Deze dekens geven fijne warmte af zodat jij ’s avonds langer buiten kunt zitten.

alpacawollen plaids grijs Elvang

En de bijpassende kussens

Uiteraard hebben wij ook de kussens in onze collectie, ook in de vier kleuren; grijs, blauw, mintgroen en beige. Ook de kussens hebben een stoere grove ruit, maar hebben een effen achterkant. Zo kun je heerlijk variëren. De beige combi van plaid met bijpassend beige kussen straalt heerlijk rust en ruimte uit, fijn voor in een druk gezin waar je ’s avonds niets anders wilt dan tot rust komen. Nestel je op de bank met een boek, met je arm op het fijne zachte kussen en de heerlijk warme plaid over je benen. Thee en een koekje maken het geheel compleet. Kom tot rust met de fijne producten van Elvang.

Ga je voor grijs dan ga je voor veilig. Deze prachtige grijze kleur van de Elvang plaid past goed in een wat serieuzer interieur. Perfect over de armleuning van een zwart lederen stoel. Het grijze kussen staat prachtig in combinatie met de grijze plaid. Kies je voor een ander kleur kussen, dan kies je voor iets meer speelsheid in je woonkamer. Wij vinden de plaid ook prachtig over het voeteneind van het bed op een stoere jongenskamer.

grijze kussens Elvang ruiten

Met de nieuwe Elvang collectie vul je jouw interieur aan met een prachtig, fairtrade & stijlvol product.

Alle producten zijn natuurlijk te koop in onze webshop bij het merk Elvang. Dee specifieke serie is intussen uit de collectie.

grijze plaids alpacawol Elvang
 

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.