Geef je bank een facelift met een grand foulard

grand foulard facelift bank blog

Met een grand foulard een metamorfose voor je bank

Heb je net iets te vaak koffie of wijn over je bank geknoeid? Heeft de kat zich uitgeleefd op de stof? Maar zit de bank toch nog wel heel erg lekker en wil je liever nog geen nieuwe kopen? Een grand foulard is dan de perfecte oplosing. Een grand foulard is eigenlijk een grote sprei die je op veel verschillende manieren kan gebruiken. Zo leent een grand foulard zich perfect om over je bank te leggen. Met een grand foulard krijgt jouw versleten bank meteen een nieuwe look. Ook zijn grand foulards ontzettend lekker zacht en warm. Zit je ook nog eens extra lekker. Je kunt de grand foulard eenvoudig over je hoekbank of sofa draperen om de oneffenheden te maskeren. De grand foulards zijn voorzien van franjes voor een extra luxe uitstraling of zijn afgewerkt met een mooie bies. Met een grand foulard geef je je bank en je interieur meteen metamorfose! Combineer een grand foulard ook eens met een lekker plaid in een contrasterende tint voor speels effect.

Metamorfose voor je bank

Ga naar grand foulards

Ook als sprei op je bed

Een grand foulard is door zijn grote formaat ontzettend veelzijdig te gebruiken. Niet alleen kan het van toepassing komen in je woonkamer, ook in slaapkamers worden grand foulards veel gebruikt. Een grand foulard kan prima dienst doen als sprei op je bed. Heb je een slaapkamer waar je de verwarming het liefst niet aan doet, maar ben je stiekem toch een koukleum? Dan kun je een grand foulard prima gebruiken als sprei op je bed. Daar zijn ze namelijk groot genoeg voor. Een heerlijk warme extra deken op je bed zorgt voor extra comfort in de koudere dagen. Wat dacht je van een grijze grand foulard voor in jouw slaapkamer? Of misschien past een grand foulard in de kleur wit wel extra mooi bij je bed. Er is keuze genoeg want Ookinhetpaars heeft grand foulards in veel verschillende kleuren. Van opvallend groen, tot kalme en rustige natuurtinten. Daarnaast zijn onze grand foulards altijd gemaakt van katoen. Zo weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt, dat je gewoon kunt wassen als je er weer eens wat op knoeit 😉

Grand foulard als sprei op bed

Combineer met kussens

Een grand foulard met diamant patroon

Is een grand foulard in een effen tint te saai voor jou? Wat dacht je van een grand foulard met een patroon. Zo hebben we verschillende grand foulards met een ingeweven diamantpatroon in ons assortiment. Hiermee geef je je interieur meteen een speelse look. Gebruik een grand foulard ook eens als speelkleed of picknickkleed. Dit is ideaal wanneer je de kinderen buiten wil laten spelen zonder ze vies te laten worden. Of pak een mand met wat lekkers te eten en drinken en neem je grand foulard mee de natuur in voor een gezellige picknick. De grand foulards zijn er in effen tinten of met patronen, met franjes of met een bies, in felle kleuren of lichte kleuren. Je hebt ruime keuze en er is altijd wel een grand foulard die bij je smaak past. Met een grand foulard geef je de niet meer zo mooie bank een update, zorg je voor extra comfort in de slaapkamer of heb je een comfortabel kleed voor buiten. Die je gewoon weer makkelijk kunt wassen als hij vies wordt!

Grand foulard in en rondom huis

Shop een deken met patroon
Ookinhetpaars.nl heeft een groot assortiment grand foulards, gemaakt van natuurlijke materialen die duurzaam zijn geproduceerd. Kom inspiratie opdoen voor jouw bank of bed. Wil je misschien meer weten erover of kan je wel wat advies gebruiken? Ook daarmee kunnen wij je helpen.

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.