Met een grand foulard een facelift voor je bank

grand foulard facelift bank blog

Met een grand foulard een metamorfose voor je bank

Als je bank niet meer zo mooi is, als de kat er aan heeft gekrabd of als er vlekken in de stof zitten dan hoef je je bank nog niet meteen weg te doen. Met een fraaie grand foulard over de bank is hij weer als nieuw. En bijkomend voordeel is dat onze grand foulards heerlijk warm en zacht zijn. Je kunt de grand foulard eenvoudig over je bank draperen om oneffenheden te maskeren. Ze zijn voorzien van franjes voor een extra luxe uitstraling of afgewerkt met een mooie bies. Je bank ziet er gelijk een stuk beter uit, en je kunt de grand foulard natuurlijk prima combineren met een mooie plaid.

grand foulard rood bank

Ook als sprei op je bed

Maar wist je dat je een grand foulard voor meer dingen kunt gebruiken? Een grand foulard kan ook prima dienst doen als sprei op je bed of als picknickkleed. Heb je een slaapkamer waar je de verwarming het liefst uit houdt voor een frisse slaapkamer maar ben je gewoon stiekem een beetje een koukleum? Dan kun je een grand foulard prima gebruiken als sprei op je bed, ze zijn er groot genoeg voor. Een heerlijk warme extra deken op je bed die er bovendien nog fraai uitziet ook, zo sla je twee vliegen in één klap. Er is keuze genoeg want Ookinhetpaars.nl heeft grand foulards in verschillende kleuren. Van opvallend groen tot bescheiden natuurtinten.

grand foulard als sprei

Een grand foulard met diamant patroon

Knus is één van de favoriete merken van veel van onze klanten. Er is voldoende keus in de series Little Diamond en Big Diamond. Deze grand foulards danken hun naam aan het ingeweven diamantpatroon. De spreien zijn gemaakt van Turkse katoen en kun je gewoon in de machine wassen. Je kunt deze grand foulards ook prima gebruiken als speelkleed of picknickkleed. Ideaal als je de kinderen op het grasveld wilt laten spelen zonder dat ze vies worden, of voor een gezellige picknick in de vrije natuur. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, er is altijd wel een kleur die bij je smaak past.

Ookinhetpaars.nl heeft een groot assortiment grand foulards, gemaakt van natuurlijke materialen die in de meeste gevallen duurzaam zijn geproduceerd. Kom inspiratie opdoen en bestel een mooie grand foulard voor je bank of je bed.

blauwe grand foulardBlauwe grand foulard

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ookinhetpaars
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link