Een heerlijke plaid voor in de tuin

plaid voor in de tuin

Een heerlijke plaid voor in de tuin

Wil je je tuin, balkon of terras net zo gezellig maken als je interieur? Dan biedt een plaid (of natuurlijk meerdere!) uitkomst. Leg een mooie plaid op je lounge set of drapeer ‘m over je tuinstoel. En voilà: instant sfeer gegarandeerd! Simpeler kan bijna niet. Met een gezellige plaid maak je van iedere buitenruimte een klein paradijsje. Je wilt bijna niet meer op vakantie!


zomerplaid

Een plaid als eyecatcher in je tuin

De plaids van John Hanly combineren frisse kleuren bij elkaar in een mooi ruitpatroon. Een sieraad voor in je tuin. Ze zijn geweven in Ierland door een familiebedrijf. John Hanly bestaat al vier generaties en ze maken de mooiste plaids van uitstekende kwaliteit. Een aantal van deze wollen plaids zijn geweven van 100% lamswol. Lamswollen plaids zijn erg zacht, prikken eigenlijk niet en vallen erg soepel. Hij is niet heel dik geweven en toch heerlijk warm. Dat komt door de wol. Wol is een fijn materiaal. Het houdt je lekker warm en doordat het ademt is wol nooit te warm. Daarnaast is wol vuil afstotend. Je wollen plaid wordt dus niet snel vuil, ideaal voor in de tuin. Je gebruikt ‘m om het lekker warm te hebben tijdens de zomeravonden waarop het nog weleens kan afkoelen. En daarnaast is het een sieraad op je tuinbank. Mooi om te combineren met kussens in dezelfde of bijpassende tinten. Zo’n plaid voegt mooie frisse kleuren toe aan je tuin.

plaid kopen

Plaids voor de zwoele zomeravonden

Een plaid in de tuin is een gezellige toevoeging. Een plaid is lekker warm om onder te kruipen op de tuinbank of in je relaxte schommelstoel maar daarnaast ook decoratief. Hij kleedt je tuinbank en daarmee je hele tuin echt aan. Kies voor een mooi en kwalitatief exemplaar waar je jarenlang plezier van hebt. Plaids zijn een aanwinst voor jezelf en voor de aankleding van je (buiten)interieur. Met een plaid van natuurlijk materiaal zit jij ’s avonds als het afkoelt nog heerlijk comfortabel buiten dankzij jouw plaid. Een katoenen plaid is meestal wat dunner dan een wollen plaid. Een wollen plaid is lekker zacht en zelfreinigend. En een katoenen plaid kun je weer makkelijker wassen. Zo is er voor elk materiaal wat te zeggen, maar zo lang je gaat voor een natuurlijk materiaal zit jij er lekker comfy bij!plaid voor in de tuin

Fijne plaids voor de kinderen

Babydekens zijn er in formaat wiegdeken en in ledikantdeken. Allemaal zijn ze zacht en warm voor je baby. Voor je eigen baby maar natuurlijk ook een prachtig kraamcadeau. Onze babydekens zijn duurzaam gemaakt en gaan dus jaren mee. Ze zijn veilig en hebben zelfs een isolerende werking om je kleintje op temperatuur te houden. En natuurlijk ook heerlijk voor baby om op te liggen in de schaduw in de tuin en voor de oudere kinderen om op te spelen of hutten mee te bouwen. Een ledikantdeken is ruimer en daarom wat meer geschikt als plaid in de tuin. Toch heerlijk om samen met je (buur)kind(eren) te genieten in je tuin?

babyplaids

Een multifunctionele grand foulard

Een grand foulard is een kleed om over de (buiten)bank te leggen. In ons assortiment zijn ze altijd van katoen en uiteraard nooit synthetisch. Grand foulards zijn er in diverse uitvoeringen. Er is altijd wel een grand foulard te vinden die past bij jouw buiteninterieur. Een aantal grand foulards zijn uitgevoerd in rustige kleuren zoals beige en grijs. Hierdoor kun je ze prima combineren met kleurrijke kussens om zo van je buitenbank een mooi geheel te maken. Maar natuurlijk hebben we ook mooie kleuren in ons assortiment. Zo maak je van je buitenbank echt een statement en kleurrijk item in je tuin. Wil je de grand foulard niet meer op de bank gebruiken of een keer wisselen, dan kan hij ook prima dienst doen als katoenen plaid lekker in het zomergras. Of gebruik ‘m als sprei voor op je ligbed. Een andere optie is ‘m te gebruiken in een hangmat die goed vast staat met een hangmat standaard. Deze plaids zijn multifunctioneel en passen overal. Daarnaast is het onderhoud erg makkelijk. Ze kunnen over het algemeen in de wasmachine op 30 graden worden gewassen. Raadpleeg wel altijd vooraf het label voor het juiste wasadvies. En lees ook eens onze aparte pagina over wasinstructies en onderhoud voor extra tips om jouw plaids mooi te houden.

grand foulard

 

Hopelijk heb je dankzij deze blog het idee gekregen om buiten heerlijk te genieten met een plaid in de tuin naar jouw keus!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting*



*Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.