Hoe combineer ik met sierkussens?

combineren sierkussens inspiratie tips

Eindeloos combineren met sierkussens

Sierkussens op de bank geeft gelijk een gezellige en huiselijke sfeer. Kussens op je bed zorgt voor een gezellige en knusse uitstraling. Het is niet voor niets dat in de betere hotels vaak sierkussens op het bed liggen. Je kunt met deze kussens eindeloos combineren. Je kunt ze puur voor de sier gebruiken maar ook om je bank comfortabeler te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om je bank of bed met kussens gezellig te maken.

sierkussens bank combineren

Combineer met vormen

Kussens zijn te koop in verschillende vormen en daar kun je handig gebruik van maken. Je kunt vierkante vormen combineren met rechthoekige. Leg de vierkante kussens in de hoeken van de bank en de langwerpige ertussen zodat er een leuk geheel ontstaat en je lekker comfortabel kunt liggen of bankhangen om een film te kijken of je favoriete serie.

kussens vormen combineren

Combineer verschillende kleuren

Je kunt kussens ook prima gebruiken om te spelen met kleuren. Leg een mooie plaid over de bank en stem hier de sierkussens op af. Je kunt dezelfde tinten gebruiken als de plaid, bijvoorbeeld een lichte kleur plaid met donkere kussens in dezelfde kleur of andersom. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende kleur. Een beige plaid kun je bijvoorbeeld prima combineren met paarse of rode kussens. Of leg een mooie donkerblauwe deken op de bank en combineer deze met beige of kussens in het blauw. Ook kun je kussens in verschillende tinten op de bank leggen. Kussens in verschillende grijstinten bijvoorbeeld of in mooie aardetinten.

kussens kleuren combineren

Andere combinaties met kussens

Als je kussens voor op de bank of op je bed gaat uitzoeken dan kun je ook een combinatie maken van verschillende materialen. Bij Ookinhetpaars.nl kun je kiezen uit kussens die gemaakt zijn van wol of van katoen. Ook kun je kiezen voor exemplaren met een verschillende structuur. Er zijn kussens die van glad materiaal zijn gemaakt, die je prima kunt combineren met kussens met een andere structuur. En dan kun je natuurlijk nog een combinatie maken van kussens die zijn gebreid en kussens die zijn geweven.
Op deze manier kun je eindeloos combineren met de kussens op je bank of op je bed. Je kunt natuurlijk ook verschillende combinaties in huis halen zodat je het aanzicht van je bank bijvoorbeeld per seizoen kunt wisselen. Bij Ookinhetpaars.nl kun je eindeloos inspiratie op doen met ons uitgebreide assortiment kussens in diverse vormen en kleuren en gemaakt van verschillende materialen.

kussens materialen combineren

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ookinhetpaars
Gratis in je mail

Ons nieuwe e-magazine:
Kleur in je interieur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ellen: Heel erg bedankt voor het kleur e-magazine. Ik werd er helemaal blij van (en geïnspireerd).
close-link