Hoe je met één kleur het verschil kunt maken

kleur verhip styling

Hoe je met één kleur het verschil kunt maken

Dat lijkt makkelijker dan je denkt en dat is het ook, wanneer je weet met welke kleuren je bijna altijd succes hebt. Ik vertel je er graag meer over in dit blog.

Ik, Inge van Verhipstyling, werk al een aantal jaar als interieurstylist en sinds iets meer dan een jaar, richt ik me alleen nog maar op de juiste kleur in jouw interieur. Dat kan van gordijn, bank en vloer gaan naar muur, lamp, dekbedovertrek en kussens op de bank. Van waar die switch? Er zijn al zoveel goede interieurstylisten en ook online is er gelukkig zoveel fijne inspiratie te vinden, maar waar kun je terecht als je eigenlijk best tevreden bent met je interieur? Je huurt geen interieurstylist in om je te vertellen dat je goed bezig bent en dat je echt niets hoeft te veranderen, omdat het precies volgens de laatste trends is….

Het gaat mij vooral om dat onderbuikgevoel; ‘Je bent heel tevreden, maar je mist iets en je kunt je vinger er niet op leggen. Of misschien wel, maar dat durf je eigenlijk niet. Bang dat het niet mooi wordt.’
Ik wil je laten zien dat je met één kleur het verschil kunt maken en dat dat helemaal niet hoeft te betekenen dat je dan de hele boel opnieuw moet gaan schilderen of dat het direct veel geld gaat kosten. En misschien ook nog wel de belangrijkste reden, je partner langzaamaan laten wennen aan jouw ideeën 😉

Sierkussens en kleur

Als “interieurwappie” heb ik natuurlijk een aantal verslavingen waaronder, sierkussens. Regelmatig zul je uit onze slaapkamer gevloek horen, omdat Dave (mijn man) voor zijn gevoel eerst een kwartier lang (whatever) kussens van het bed aan het afhalen is, voordat hij zijn bed in kan stappen. Zo overdreven vind ik persoonlijk. Sierkussens zijn een hele leuke en veilige manier om je interieur echt af te maken en eens te experimenteren met verschillende kleurcombinaties en materialen.

‘Ookinhetpaars’, dat is een naam die mij natuurlijk direct aanspreekt! Claudia is een echte professional en heeft overduidelijk een passie voor kleur en de mooiste materialen, dat is waar we elkaar dan ook direct in vinden. Nu is paars niet direct mijn favoriete kleur, maar ik moet je eerlijk bekennen dat het kussen Velvet Aubergine, die je ziet in de collage hierboven, meer een aubergine/paars is en echt prachtig. Ook weet ik dat de kleuren paars en oranje vaak een hele goede match zijn en aangezien ik nog geen mooi oranje kussen had, was de match met het sierkussen Horizon-Elvang snel gemaakt. Naast dat het kwalitatief hele mooie kussens zijn, zijn de kleuren ook echt prachtig en matchen ze met al mijn dekbedovertrekken én de kleur op de muur.

verhip styling

Tijdloos en persoonlijk met kleur

Dat blijf ik zo bijzonder vinden, dat kleur dat kan doen. Een tijdloos en persoonlijk interieur creëer je door de juiste kleuren te combineren, met duurzame materialen waarvan je zeker weet dat je daar jarenlang plezier van gaat hebben. Dat heeft ook helemaal niets met trends te maken, maar dat heeft vooral met jou te maken. Mooi toch?

Op mijn website vind je het gratis E-book; ‘De ultieme woonstijlgids voor het kiezen en combineren van kleur in jouw interieur’. Hiermee help ik je een heel eind op weg om jouw eigen woonstijl te ontdekken met handig kleurenpalet. Veel plezier met het nog mooier maken van jouw huis.

Lieve groet, Inge van Verhip!

Kleur in je interieur magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze interieurinspiratie
en ontvang direct €5 korting**Je ontvangt 2 keer per maand de nieuwste interieurtips. Na je aanmelding ontvang je direct de kortingscode die je bij je eerstvolgende bestelling kunt gebruiken.